Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απίθανες παραγγελίες στο εστιατόριο της Βουλής – Από μοσχάρι με σαρδέλες μέχρι μακαρόνια με ψάρι

Οι απίθανες απαιτήσεις βουλευτών από το εστιατόριο της Βουλής έρχονται στο φως μέσα από ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα στην εφημερίδα «Το Βήμα» και τη στήλη «Βηματοδότης».

Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που οι υπάλληλοι στο εστιατόριο της Βουλής έχουν βρεθεί στη δύσκολη θέση να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν κάποιον πελάτη τους.

Και αυτό κυρίως λόγω των εξαιρετικά ιδιαίτερων και ασυνήθιστων επιλογών από τους βουλευτές.

Μία μικρή γεύση για αυτές, δίνει η στήλη «Βηματοδότης» της εφημερίδας «Το Βήμα», που αποκάλυψε κάποια χαρακτηριστικά περιστατικά που έχουν διαδραματιστεί στο εστιατόριο της Βουλής.

Οι ασυνήθιστες παραγγελίες βουλευτών

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που οι συνήθως ήρεμοι και εξυπηρετικοί σερβιτόροι του εστιατορίου της Βουλής δυσανασχετούν. Και τούτο συμβαίνει όταν ορισμένοι βουλευτές ζητούν περίεργες παραγγελίες. Εις εξ αυτών, αφού είδε το μενού του εστιατορίου, δεν του άρεσαν τα φαγητά και φώναξε τον σερβιτόρο λέγοντάς του επιτακτικά: «Θέλω να φάω ψάρι με μακαρόνια, αυτό έχω πεθυμήσει να φάω, πες τους να μου ετοιμάσουν ένα πιάτο και γρήγορα».

Ο σερβιτόρος αντέδρασε ευγενικά, λέγοντάς του πως τέτοιο φαγητό δεν περιλαμβανόταν στο μενού, αλλά ο «πελάτης» επέμενε με αποτέλεσμα ο σερβιτόρος να αρνηθεί να πάρει την παραγγελία, λέγοντάς του «τα μακαρόνια δεν πάνε με το ψάρι».

Ένας άλλος ζήτησε μοσχάρι κοκκινιστό γεμιστό με… σαρδέλες. Και πώς γίνεται αυτό; Ρώτησε με απορία ο σερβιτόρος. «Παίρνεις το μοσχάρι και τυλίγεις μέσα τις σαρδέλες», είπε με τον πιο φυσικό τρόπο ο πελάτης- βουλευτής που φαινόταν πως είχε φάει κάτι τέτοιο φαγητό, ίσως στο σπίτι του. Πάλι ο σερβιτόρος αρνήθηκε την παραγγελία.

Όταν παλαιότερα εις εκ των αντιπροέδρων της Βουλής ζήτησε κρασί χύμα για να συνοδεύσει το φαγητό του και του το έφεραν, δεν του άρεσε και συνέβη η εξής σκηνή: Φώναξε τον σερβιτόρο, του έδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και του είπε, να τραβήξει από αυτό… βενζίνη, γιατί σίγουρα θα είναι καλύτερη από το κρασί χύμα. Κόκκαλο ο σερβιτόρος. Οι παραπάνω ιστορίες είναι πέρα για πέρα αληθινές και της εξιστόρησαν οι ίδιοι οι σερβιτόροι που χρόνια τώρα εργάζονται φιλότιμα στο εστιατόριο της Βουλής.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή