Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίκαλα: Από πεζόδρομος για τους δημότες… πάρκινγκ για τους δημοτικούς υπαλλήλους

Πριν από δύο χρόνια περίπου, πίσω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες που δημιούργησαν έναν «πανέμορφο πεζόδρομο καθώς η μάντρα είχε γκρεμιστεί και άνοιξε ο χώρος» όπως χαρακτηριστικά διαφήμιζε ο Δήμος.

Έφυγε όμως για την πρωτεύουσα η Βασιλένα και …ξέχασαν τα έργα της, καθώς όπως φαίνεται η δημοτική Αρχή έχει άλλα σχέδια για τον χώρο και από περίπατος για τους δημότες γίνεται πάρκινγκ για τους δημοτικούς υπαλλήλους που εργάζονται στην Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού και θέλουν προφανώς να …γλιτώνουν την ελεγχόμενη στάθμευση.

Το αστείο στην όλη υπόθεση, όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr είναι πως εδώ και μέρες έχει τοποθετηθεί μια μπάρα (!), ενώ δίπλα υπάρχει η πινακίδα που μας ενημερώνει ότι πρόκειται για πεζόδρομο. Την ίδια ώρα ο χώρος έχει γεμίσει από αυτοκίνητα δημοτικών υπαλλήλων.

Και όλα αυτά ενώ πριν λίγες εβδομάδες ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στα ερτζιανά για την ελεγχόμενη στάθμευση, έγινε ιδιαίτερα εριστικός και ειρωνικός με τους υπαλλήλους της Περιφέρειας που ζητούσαν κάποιο δημοτικό μέρος προκειμένου να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους, κάνοντας λόγο για «συγκεκριμένους υπαλλήλους που γράφουν ανακοινώσεις και νομίζουν ότι είναι κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους εργαζόμενους».

Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, έριξε τα «καρφιά» του κατά του Χρήστου Μιχαλάκη, λέγοντας πως «εγώ σαν Δήμαρχος δεν θα άφηνα τους υπαλλήλους μου να βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις».

Όπως αποδεικνύεται τελικά, υπάρχουν μάλλον κάποιοι …διαφορετικοί δημοτικοί υπάλληλοι που τους έχουν στα …ώπα – ώπα ή αν το γεγονός δεν είναι σε γνώση του Δημάρχου, μάλλον οι υπάλληλοι του κάνουν ότι θέλουν!

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή