Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Από το Νεοχώρι viral σε όλη την Ελλάδα ο τερματοφύλακας γεωργός

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας Δημήτρης Κουτσόπουλος (αδερφός του Βαγγέλη που πέρασε από τον ΠΑΟΚ) έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που ξεκινάει βασικός σε αγώνα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας όντας 44 ετών και με αφορμή αυτό το απίστευτο ρεκόρ μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο.

«Δεν ήξερα για το ρεκόρ που έκανα. Υπήρχε ένας βομβαρδισμός μηνυμάτων μετά τον αγώνα. Δεν έκανα κάτι, απλά αυτό που αγαπάω. Είχα την τύχη να το ζήσω κι αυτό. Δεν είμαι πιτσιρικάς, αλλά επειδή παίζω τερματοφύλακας μπορώ να παίζω πέντε χρόνια παραπάνω από έναν παίκτη που παίζει μέσα.

Είμαι αθλητής και παράλληλα γεωργός. Μαζί με τον αδερφό μου δουλεύαμε τα χωράφια, τώρα έχουμε ξεχωριστά και βοηθάει ο ένας τον άλλον. Το πρώτο μου επαγγελματικό παιχνίδι ήταν Πανηλειακός-Αθηναϊκός τη σεζόν 1995-96 και εγώ αγωνιζόμουν στον Πανηλειακό. Μετά πήρα μεταγραφή στη Νάουσα και έπειτα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, επέστρεψα στον Πανηλειακό και μετά πήγα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Πανθρακικό, στον Μεσσηνιακό, στον Απόλλωνα Αθηνών, επέστρεψα στην Καρδίτσα και μετά συνέχισα τοπικά και τώρα αγωνίζομαι στον Διγενή Νεοχωρίου.

Δεν είναι πολλά τα 476 παιχνίδια επαγγελματικά, θα μπορούσε να ήταν και περισσότερα. Οι πιο καλές χρονιές μου ήταν στον Πανθρακικό και ειδικά όταν η ομάδα ήταν στην πρώτη κατηγορία. Με τον αδερφό μου μια χρονιά ήμασταν συμπαίκτες στην Καρδίτσα, ενώ τρεις φορές τεθήκαμε αντιμέτωποι. Ο καλύτερος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει ήταν ο Ζιοβάνι, ο οποίος ήταν από άλλον πλανήτη. Ο τρίτος αδερφός μου παίζει μόνο ερασιτεχνικά. Είμαστε από αθλητική οικογένεια.
Ξυπνούσαμε και κοιμόμασταν με μία μπάλα αγκαλιά. Κάποιες αποφάσεις μπορεί να μην ήταν σωστές του αδερφού μου, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν πέτυχε στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής» δήλωσε.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή