Από το βήμα της Ολομέλειας ο Θανάσης Λιούτας τοποθετήθηκε για τον νέο εκλογικό νόμο

«Προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την ευημερία της πατρίδας μας οι σταθερές κυβερνήσεις»

Από το βήμα του ομιλητή ο κ. Λιούτας τόνισε ότι ο νέος εκλογικός νόμος της κυβέρνησης της ΝΔ έρχεται και διορθώνει ένα πολιτικό λάθος, υπογραμμίζοντας ότι η απλή αναλογική της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μόνο σε ακυβερνησία και χάος θα μπορούσε να οδηγήσει.

Ο Τρικαλινός βουλευτής ειδικότερα υπογράμμισε ότι, «Σήμερα που η οικονομία της χώρας μας τρέχει και που καταφέραμε να δανειζόμαστε ακόμη και με αρνητικά επιτόκια, πρέπει να νικήσουμε όλα τα εμπόδια που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση και τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν απειλές σε βάρος της ανοδικής μας τροχιάς».

Ο κ. Λιούτας επίσης τόνισε ότι, «Σήμερα που στο γεωπολιτικό μας περιβάλλον, στην Ανατολική Μεσόγειο, διαμορφώνονται μεγάλες απειλές, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να υπάρχει ο κίνδυνος της ακυβερνησίας».

Για όλους αυτούς τους λόγους ο Τρικαλινός βουλευτής περιέγραψε τον νέο εκλογικό νόμο ως μια σημαντική συνθήκη σταθερότητας και ολοκλήρωσε την ομιλία του υπογραμμίζοντας ότι, «Η συνολική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στοχεύει στη δημιουργία γερών και σταθερών θεσμών που θα συμβάλλουν, σε συνδυασμό με την υλοποίηση του σημαντικού μεταρρυθμιστικού μας έργου, σε συνεχή οικονομική άνοδο, σεπρόοδο της κοινωνίας και στην ασφάλεια της πατρίδας μας».

admins
Author: admins

Share:
Έναρξη του Φεστιβάλ Λιμνών στη Θεσσαλία

Έναρξη του Φεστιβάλ Λιμνών στη Θεσσαλία

Από τις 26 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου 2024, η Θεσσαλία γιορτάζει τη φυσική ομορφιά και τον πολιτισμό της …
Διακίνηση ζωοτροφών: Έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της πανώλης μικρών μηρυκαστικών

Διακίνηση ζωοτροφών: Έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της πανώλης μικρών μηρυκαστικών

Διευκρινίσεις για τη διακίνηση ζωοτροφών εντός ζωνών προστασίας και επιτήρησης από το ΥΠΑΑΤ …
Επιστολή Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση των επιχειρήσεων

Επιστολή Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση των επιχειρήσεων

Ζητούν άμεση παρέμβαση για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων που πλήττονται από συνεχείς πτώσεις τάσης στο δίκτυο ρεύματος …