Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου από τον Α.Ο. Τρίκαλα που συνέτριψε τα Χανιά

Την ομάδα των Χανίων, υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Α.Ο. Τρίκαλα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Football League και υπό το βάρος των διοικητικών εξελίξεων που προδιαγράφουν αγωνιώδες μέλλον για το ποιος θα είναι «τιμονιέρης» της ομάδας.

Παρουσία μερικών εκατοντάδων θεατών και υπό βροχερό καιρικό σκηνικό, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν στο 8΄ με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα άουτ αλλά στο επόμενο λεπτό ο  Μπαλμπόα ήταν στην θέση που έπρεπε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Αρναρέλλη.

Οι φιλοξενούμενοι, επιχείρησαν να αντιδράσουν αλλά υπήρξε στο 15΄το «stop» του Αθανασόπουλου που εξουδετέρωσε σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στο 20΄ο Κουσκουνάς πλασάρει στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και 1 λεπτό αργότερα, ο Ριζογιάννης δοκιμάζει το πόδι του έξω από την περιοχή, με την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα…

Πριν συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, στο 23΄ μάζεψαν από τα δίχτυα για 3η φορά την μπάλα, καθώς αμυντικός επιχείρησε να εξουδετερώσει σέντρα του Σανδραβέλη.

Στο 34΄η κεφαλιά του Γιαννιτσάνη «έγραψε» το 4-0 και στο 43΄οι φιλοξενούμενοι με σουτ μείωσαν σε 4-1 σε ένα «χορταστικό» πρώτο ημίχρονο.

Στο 57΄η κερκίδα ξεσηκώθηκε όχι για γκολ αλλά για να χειροκροτήσει τον Μπαλμπόα που γινόταν αλλαγή και τελείωσε την σεζόν με τον Α.Ο. Τρίκαλα αφού φεύγει λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας της Γουινέας.

Στο 72΄ηταν η σειρά του Κουσκουνά με σουτ να χριστεί σκόρερ και στο 82΄νέα μονοκόμματη «βολίδα» του Ριζογιάννη για το 6-1.  

Στο 90΄διπλή ευκαιρία για τον Α.Ο. Τρίκαλα με σουτ μέσα από την περιοχή που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων και στις καθυστερήσεις η προβολή του Κουσκουνά δεν βρίσκει στόχο, όπως και το σουτ του Αρναρέλλη με τον Κουσκουνά να πλασάρει δευτερόλεπτα μετά πάνω στον τερματοφύλακα των Χανίων…

ΑΟ Τρίκαλα: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (76΄Καμπλιώνης), Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρνανρέλλης, Μπαλμπόα (57΄Λαμπάκης), Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης (66΄Καρρίκι)

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή