Από τη λαϊκή αγορά η νίκη του Γιώργου Ηλιάδη

Εκεί που «χτυπά» η καρδιά της πόλης των Τρικάλων και αποτελεί σημείο συνάντησης των κατοίκων βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Ηλιάδης.

Το πρωί της Δευτέρας ο νεαρός πολιτικός επισκέφθηκε την εβδομαδιαία λαϊκή αγορά, πλαισιωμένος από φίλους και συνεργάτες, ώστε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί, οι μικροπωλήτες και οι καταναλωτές.

Το βάρος δόθηκε στις δυσκολίες που έφερε η οικονομική κρίση, όπως η μείωση του εισοδήματος, το κόστος παραγωγής, η υπερφορολόγηση, ενώ τόνισαν πρέπει να αλλάξει η σημερινή κατάσταση και η Ελλάδα να πορευτεί στο μέλλον βάσει ενός συγκεκριμένου σχεδίου που θα δίνει λύσεις και προοπτική στον τόπο.

Για ακόμα μια φορά, ο Γιώργος Ηλιάδης τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής  μπορεί να προσφέρει αυτή την προοπτική για την ανακούφιση και τη στήριξη των πιο αδύναμων κοινωνικών τάξεων.
Στάθηκε επίσης και στο «Σχέδιο Ελλάδα» που περιλαμβάνει την επανεξέταση τη φορολόγησης των αγροτών με προοδευτική μείωση του φόρου εισοδήματος και της φορολογίας των ενισχύσεων, την αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών από το φορολογητέο εισόδημα, τη μείωση του κόστους παραγωγής με έμφαση στα αγροτικά εφόδια, στην ηλεκτρική ενέργεια και στην καθιέρωση αγροτικού πετρελαίου και τη θέσπιση κινήτρων για την προώθηση σύγχρονων, ισχυρών και νοικοκυρεμένωνσυνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών που παρεμβαίνουν αποτελεσματικά στην προμήθεια εφοδίων και στην εμπορία των προϊόντων.

Επίσκεψη στο Κ.Κ . Τρικάλων

Για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Κατάστημα Κράτησης των Τρικάλων στη Μπαλκούρα  είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος βουλευτής.

Ο Γιώργος Ηλιάδης συναντήθηκε με την Διευθύντρια των Φυλάκων κα. Μαρία Λίτσιου και συζήτησαν για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το τοπικό Κατάστημα Κράτησης και όχι μόνον.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας με τον νεαρό πολιτικό να τονίζει ότι «ρόλος του Σωφρονιστικού Συστήματος σε μια δίκαιη κοινωνία είναι να λειτουργεί σαν τόπος προετοιμασίας για μια δεύτερη ευκαιρία ομαλής κοινωνικής και επαγγελματικής επανένταξης, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ιδιαίτερες ανάγκες των κρατουμένων».

Όπως είπε το «Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζει τις  ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στα καταστήματα κράτησης, την πρόσβαση σε ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη, την ισότιμη μεταχείριση γυναικών και ανδρών κρατουμένων και την προετοιμασία της κοινωνικής και επαγγελματικής τους επανένταξης».
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή