Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Από την διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Τρικάλων σε συνεδρίαση τύπου «κλειστού club»

«Γαλάζια» γκάφα που δημιουργεί από το πουθενά απόλυτα δικαιολογημένες αντιδράσεις, εξαιτίας της απόφασης του Πρόεδρου της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλη Μπαγιώτη να συγκαλέσει συνεδρίαση με αποκλεισμούς προσώπων.
Όπως καταγράφει το trikalanews.gr μεγάλες αντιδράσεις υπάρχουν στο εσωτερικό της τοπικής Ν.Δ. από την αιφνιδιαστική ενημέρωση στελεχών λίγες ώρες πριν την έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λάρισα για τις εργασίες του 5ου προσυνεδρίου.
Η ΝΟΔΕ Τρικάλων με επίσημη ενημέρωση ακύρωνε την σημερινή της συνεδρίαση με διευρυμένη σύνθεση του κόμματος και ενημέρωνε ότι θα υπάρξει απλά σύσκεψη των Μελών της ΝΟΔΕ στα γραφεία του κόμματος παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. Στυλιανού Κονταδάκη.
Όμως ξαφνικά στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων βρέθηκε …κόσμος και κοσμάκης και ουσιαστικά η συνεδρίαση μετατράπηκε σε …υπερδιευρυμένη, αλλά με άτομα τα οποία αποτελούν μέλη του κλειστού αυτού «club» του προέδρου της ΝΟΔΕ, ενώ δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει για την μορφή της συνεδρίασης, τα απλά μέλη και στελέχη του κόμματος που δίνουν την σημερινή δυναμική της ΝΔ.
Τελικά ο κ. Κονταδάκης επικροτεί τέτοιες πρακτικές αποκλεισμού προσώπων ή επιθυμεί και αυτός τύπου «κλειστού club» την Ν.Δ. την ώρα που ο Γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης και ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζουν συνεχ’ως πως επιδιώκουν μια Ν.Δ. μεγάλη και χωρίς αποκλεισμούς;
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή