Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον Νικόλαο Τσάτσο

Της Χύτα Νίκης τ. Προέδρου του Συλλόγου Ηπειρωτών ν. Τρικάλων

Ως πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Τρικάλων για δυο περίπου δεκαετίες, αποχαιρετώ με πόνο ψυχής τον ιδιαιτέρως αγαπητό στην πόλη των Τρικάλων, καλαίσθητο, σικάτο και καλό πατριώτη, Ηπειρώτη Νικόλαο Τσάτσο. Γίναμε από την πρώτη στιγμή πολύ καλοί φίλοι και ήταν δίπλα μου συμπαραστάτης σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου Ηπειρωτών. Όταν περνούσα από το αγαπημένο του στέκι, πάντα με φώναζε και με επιβράβευε για την πορεία του Συλλόγου, ενώ με παρακινούσε να μην απομακρυνθώ ποτέ από τον Σύλλογο.

Ο Νικόλαος Τσάτσος πέραν της επιτυχημένης επαγγελματικής του διαδρομής στα Τρίκαλα, ήταν έναν από τους ιδρυτές του Συλλόγου Ηπειρωτών νομού Τρικάλων, αποτελώντας για δεκαετίες σημείο αναφοράς, έναν φάρο μεταλαμπάδευσης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ηπείρου ώστε να θεμελιωθεί αυτή η ανεκτίμητη αξία που λέγεται παράδοση και να μεταβεί από γενεά σε γενεά με αυθεντικότητα.

Ανεξίτηλη παραμένει ακόμα στη μνήμη μου η βράβευσή του στον ετήσιο χορό μας που έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2017, για την πολυετή προσφορά του στο Σύλλογο Ηπειρωτών Τρικάλων, όπου εμφανώς συγκινημένος  και δακρυσμένος παρέλαβε το βραβείο, ευχαριστώντας τόσο εμένα ως Πρόεδρο, όσο και το Δ.Σ. για την τιμή. Ο κ. Νίκος με τον ακέραιο χαρακτήρα του και τη δύναμη της ψυχής του είχε κερδίσει την εκτίμηση τόσο των Τρικαλινών, όσο και των Ηπειρωτών της πόλης.

                   Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στην κα Φανή και στον υιό Κωνσταντίνο.

                               Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Τρικαλινής γης που τον σκεπάζει.

                                                                 Αιωνία του η μνήμη.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή