Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αβραμόπουλος: Μετά από 700.000 ευρώ στον εκλεκτό εργολάβο καταλάβατε ότι το δίκτυο φωτισμού είναι χάλια;

Απο στιγμές έντασης στιγματίστηκε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων η οποία κατέληξε μάλιστα στην αποχώρηση της ομάδας Αβραμόπουλου.

Ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε την αναβολή για το θέμα του ηλεκτροφωτισμού «Έγκριση της σκοπιμότητας και της βιωσιμότητας της Ενεργειακής Αναβάθμισης – Αυτοματοποίησης του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων, με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Μετεώρων, επιλογή του βέλτιστου τρόπου χρηματοδότησης της σχετικής επένδυσης και έγκριση της προετοιμασίας για τη διενέργεια των σχετικών διαγωνισμών και εκτέλεσης των σχετικών συμβάσεων παροχής Υπηρεσιών».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε «πως το θέμα πρέπει να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς αφορά ανάθεση 12ετους διάρκειας», ενώ την έκρηξη του, προκάλεσε η άποψη της Δημοτικής αρχής πως ο ηλεκτροφωτισμός στην Καλαμπάκα είναι από τους χειρότερους στην Ελλάδα, με τον κ. Αβραμόπουλο να σημειώνει πως «τώρα αντιλήφθηκε ο κ. Θώμος μετά από 3.5 χρόνια που σπατάλησαν πάνω από 600.000 – 700.000 ευρώ σε ένα εκλεκτό εργολάβο, πως το δίκτυο φωτισμού είναι σε μαύρο χάλι;

Εσείς κύριε δήμαρχε αισθάνεστε καλά στην εκπνοή της θητείας σας, διότι σε 6 μήνες από τώρα ξέρετε πολύ καλά ότι θα πάψουν κάποιες από τις αρμοδιότητες σας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή