Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ποδοσφαιρική πανδαισία από την Ακαδημία ΑΟΤ

Σαββατοκύριακο γεμάτο ποδόσφαιρο ήταν αυτό που πέρασε (15 και 16 Δεκεμβρίου 2018) για τα τμήματα της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα. Φιλοξενήθηκαν τέσσερις Ακαδημίες , από την Φλώρινα, την Θεσσαλονίκη και την Πιερία οι οποίες συνδύασαν εκδρομή στα Τρίκαλα με επισκέψεις στον Μύλο των Ξωτικών και αγώνες ποδοσφαίρου με την ακαδημία του Α Ο Τρίκαλα.

Όλα τα τμήματα παιδιών Κ 8, Κ 10, Κ 12, Κ 14 και Κ 16   έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, χάρηκαν το παιχνίδι βιώνοντας έντονα συναισθήματα, οι προπονητές δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι από το ποδοσφαιρικό επίπεδο των  ακαδημιών, ενώ το κλίμα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων ήταν άριστο και ιδιαίτερα φιλόξενο.

Το Σάββατο 15/12, έγιναν αγώνες στο Αθλέτικ Παρκ με τα τμήματα Κ10 και Κ12 του ΠΑΣ Φλώρινα.
Την ίδια ημέρα, η Κ14 αγωνίστηκε για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Πετρωτό.

Την Κυριακή 16/12, οι ομάδες Κ14 και Κ16 έδωσαν παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας Γιώτσα από την Κατερίνη.

Την ίδια μέρα, στο Αθλέτικ Παρκ, διεξήχθησαν συνεχόμενοι αγώνες στις κατηγορίες Κ8, Κ10 και Κ12 ανάμεσα στα παιδιά των Ακαδημιών ΑΟΤ, Μακεδονικού, Γιώτσα και Shooters . 

Την ίδια μέρα, ένα τμήμα της Κ12 αγωνίστηκε στην Μπαλκούρα με την Δήμητρα για την 9η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος
 
Εκατοντάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους και τους συνοδούς προπονητές ευχαριστήθηκαν την εκδρομή τους στα Τρίκαλα. Ενώ η Ακαδημία του ΑΟΤ σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων προσέφερε σε όλα τα παιδιά από ένα αναμνηστικό δώρο του Μύλου των Ξωτικών. Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία , τις παραστάσεις, τους αγώνες και την ομορφιά της περιοχής μας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή