Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποφασισμένη να διεκδικήσει το Δήμο Φαρκαδόνας η Ελένη Χαλβατζά

Ο κύβος ερρίφθη για την Ελένη Χαλβατζά.

Η Φαρκαδόνια γενική γραμματέας του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος μας Αύριο» με περισσότερη εμπειρία πλέον θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο Φαρκαδόνας παρά το γεγονός πως στο μυαλό της υπήρχε και η σκέψη των βουλευτικών εκλογών.

Σε επικοινωνία του trikalanews.gr με την υποψήφια δήμαρχο, μας τόνισε πως μπορεί να υποστηρίξει σε υπερθετικό βαθμό την τοπική αυτοδιοίκηση της οποίας είναι άριστη γνώστης.

“Είναι πάρα πολύ νωρίς με την συνθήκη του νέου εκλογικού νόμου να πούμε πόσοι υποψήφιοι υπάρχουν” σημείωσε η κ. Χαλβατζά και συνέχισε “Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες λόγω της απλής αναλογικής. Επειδή ο τόπος έχει μείνει στάσιμος πήρα την απόφαση να διεκδικήσω τον Δήμο Φαρκαδόνας.

Δεν ειναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε που υπηρέτησε στο παρελθόν το Δήμο και εχει δείξει το παραμικρό δείγμα γραφής να μιλάει για καινούργια πράγματα”.

Παράλληλα σημείωσε πως “Ο νόμος μας έχει βγάλει σημαντικούς πολιτικούς που παράγουν έργο. Όπως ο κ. Σκρέκας που είναι υπουργός ενέργειας.

Μου αρέσει και το έργο που κάνει ο κ. Λιούτας ο οποίος δουλεύει σοβαρά, αθόρυβα και με σεμνότητα” ενώ έπλεξε το εγκώμιο του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου:

“Το μοντέλο Παπαστεργίου είναι το σύγχρονο μοντέλο διοίκησης. Πλέον η αυτοδιοίκηση θέλει ένα διαχειριστή που μπορεί να ακολουθήσει το αύριο. Επίσης η καθημερινότητα είναι υποχρέωση του κάθε δημάρχου και δείχνει ότι προσπαθεί να ανταποκριθεί.

Βρήκε παράλληλα από τον κ. Λάππα κάτι καλό και αναφέρομαι στον Μύλο και το συνέχισε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Αυτό αρμόζει σε αναπτυσσόμενες κοινωνίες να συνεχίζουμε το καλό και να το κάνουμε ακόμη καλύτερο”.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή