Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποφοίτηση κτηνοτρόφων εκπαιδευτικού προγράμματος από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Σε εύθυμο κλίμα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ο δεύτερος κύκλος των δωρεάν σεμιναρίων προς επαγγελματίες κτηνοτρόφους από τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της ΑΓΣ με τίτλο «Πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης και συμβουλευτικής προς επαγγελματίες κτηνοτρόφους». Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα διδασκαλίας, διάρκειας 48-54 ωρών σε διάρκεια 8 μηνών, είχε ως σκοπό την κατάρτιση των κτηνοτρόφων και την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στις κτηνοτροφικές μονάδες, βελτιώνοντας την παραγωγή των γαλακτοκομικών προϊόντων και των προϊόντων κρέατος. Επιπλέον, υλοποιήθηκε εξειδικευμένο βιωματικό σεμινάριο για τους αποφοίτους του περσινού κύκλου σεμιναρίων επικεντρωμένο σε θέματα γενετικής βελτίωσης, εγκαταστάσεων και ζωικού κεφαλαίου και επιλογής μηχανολογικού εξοπλισμού.

Οι συμμετέχοντες, αφού παρακολούθησαν το τελευταίο μάθημα του κύκλου, έλαβαν στη συνέχεια σχετική πιστοποίηση από την ΑΓΣ Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε την ΑΓΣ για τη συνεργασία, καθώς και τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επαγγελματικά τους σχέδια.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή