Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απογευματινή περιοδεία Παρασκευής 28 Ιουνίου της Κατερίνας Παπακώστα

Συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις περιοδείες της στα χωριά του Νομού Τρικάλων η Κατερίνα Παπακώστα που διαπιστώνει με μεγάλη ικανοποίηση την προθυμία του απλού κόσμου να στηρίξει απλόχερα άφθαρτους υποψηφίους ώστε να δοκιμαστούν και αυτοί στον απαιτητικό στίβο της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Το μεστό πρόγραμμα επισκέψεων της δυναμικής υποψήφιας της Νέας Δημοκρατίας περιελάμβανε περιοδεία στα χωριά ΝΟΜΗ, ΠΕΤΡΟΠΟΡΟ, ΣΕΡΒΩΤΑ καιΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ, όπου έτυχε εγκάρδιας υποδοχής από όλους τους κατοίκους των χωριών της Τρικαλινής υπαίθρου.

Η Κατερίνα Παπακώστα συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο με σημείο αναφοράς το υψηλό κόστος παραγωγής την ώρα που οι τιμές διάθεσης των αγροτικών προϊόντων παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα. "Θα πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί αναδεικνύοντας την απαράμιλλη ποιότητα των ντόπιων προϊόντων στη βάση μιας κουλτούρας που θα προωθεί την κατανάλωση των δικών μας αγαθών" υπογράμμισε η Κατερίνα Παπακώστα που σε μια ακόμα περιοδεία ανέλυσε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας. "Όλα τα χρόνια ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε τούτο τον τόπο, έχω μάθει να δίνω αγώνες στηριζόμενη στις πλάτες μου και μπορώ όλους να σας κοιτάζω στα μάτια! Είμαι μια αγωνίστρια και ξέρω να εκτιμώ τους αγώνες των άλλων"τόνισε με νόημα η Κατερίνα Παπακώστα μιλώντας σε ομήγυρη αγροτών στη διάρκεια της χθεσινής της περιοδείας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή