Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απογοητευτική η Εθνική έχασε στην Φινλανδία

Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε η  Εθνική ομάδα  στο Τάμπερε. Ηττήθηκε 2-0 από τη Φινλανδία που έχει πλέον καθαρό προβάδισμα για την πρωτιά του ομίλου στο Nations League. Ισορροπημένο το πρώτο μέρος χωρίς ευκαιρίες εκατέρωθεν, στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι Σκανδιναβοί ήταν ανώτεροι. Έξι γκολ (3-3) στο άλλο ματς του ομίλου, ανάμεσα σε Εσθονία και Ουγγαρία.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα η Εθνική κατάφερε να κοντρολάρει τον ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Βασίλη Μπάρκα, χωρίς ωστόσο και η ίδια να φανεί ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι. Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, μόλις 52'' από την έναρξη, οι Φινλανδοί προηγήθηκαν με τον Σοΐρι, στη συνέχεια η Εθνική προσπάθησε να "βγει" στην επίθεση χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία και οι Φινλανδοί κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ με τον Καμαρά στο 89΄ ύστερα από ωραία ενέργεια του Λουντ. 

Η Φινλανδία με τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες έφτασε τους 12 βαθμούς και έχει σαφές προβάδισμα για την πρωτιά του ομίλου, την άνοδο στη League B και την πιθανότητα πρόκρισης στην τελική φάση από το Nations League.  

Φινλανδία: Χράντετσκι, Ραϊτάλα, Τοΐβιο, Αραγιούουρι, Ούρονεν, Λουντ, Καμαρά, Σπαρβ, Σοΐρι (86’ Πίρινεν), Τουόμινεν (91’ Καργιαλάινεν), Πούκι (12’ Σκραμπ). 

Ελλάδα: Μπάρκας, Μπακάκης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος (46’ Τζαβέλλας), Τσιμίκας, Τζιόλης, Ζέκα, Μπακασέτας (55’ Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης, Πέλκας (73’ Κουλούρης), Μήτρογλου.

Η βαθμολογία του ομίλου
1. Φινλανδία 12 β. (5-0)
2. Ελλάδα 6 β. (3-4)
3. Ουγγαρία 4 β. (5-6)
4. Εσθονία 1 β. (3-6)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική-Προτελευταία
Πέμπτη 15 Νοεμβρίου
Ελλάδα – Φινλανδία (21:45)
Ουγγαρία – Εσθονία (21:45)
Η τελευταία 6η αγωνιστική
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)
Ελλάδα-Εσθονία
Ουγγαρία-Φινλανδία
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή