Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ποινή κάθειρξης 13 ετών σε δάσκαλο για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Στις φυλακές οδηγείται 52χρονος δάσκαλος από τις Σέρρες, ο οποίος καταδικάστηκε σε συνολική ποινική κάθειρξης 13 ετών από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης μαθήτριας.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού νεότερου των 15 ετών κατ' εξακολούθηση, ενώ του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. 

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, οι γονείς της 17χρονης -σήμερα- μαθήτριας επανέλαβαν από το βήμα του μάρτυρα όσα τους είχε εκμυστηρευτεί η κόρη τους, καταθέτοντας ότι ο δάσκαλος προέβη, για πάνω από δύο χρόνια, σε ασελγείς πράξεις εναντίον της ανήλικης, ειδικότερα το διάστημα 2012-14, όταν εκείνη φοιτούσε στην τελευταία τάξη του δημοτικού και μετά στο γυμνάσιο.

Ο 52χρονος αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες, απολογούμενος ότι όσα κατήγγειλε η ανήλικη ήταν αποκύημα της φαντασίας της, ωστόσο όπως φάνηκε δεν έπεισε δικαστές και ενόρκους, οι οποίοι τον έκριναν ομόφωνα ένοχο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή