Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποκαλυπτικός ο Νίκος Σακκάς στη συνέντευξή του στον Σωκράτη Τσαγκαδόπουλο

Αρκετά αποκαλυπτικός ο πρώην πολιτευτής και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη συνέντευξη του Σαββάτου στον Σωκράτη Τσαγκαδόπουλο στον fm 100 – Ράδιο Ζυγός

Απεκάλυψε την άρνηση του για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ παρά την πρόταση που δέχθηκε.

Για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.:

"Σε αυτές τις εκλογές θα είναι υποψήφιος μόνο αν γίνουν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και δεσμευτεί προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης."

Εξέφρασε την επιφύλαξή του να δει προσωπικά τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη αφήνοντας υπονοούμενο πως αν επιδιώξει μια τέτοια συνάντηση θα υπονομευθεί από τοπικούς παράγοντες με "παρέμβασή" τους.

Εκτίμησε ότι η Ν.Δ. διαθέτει πληθώρα ικανών αυτοδιοικητικών στελεχών και ότι θα κερδίσει άνετα τους τέσσερις Δήμους του Νομού καθώς και την περιφέρεια με τον Αγοραστό.

Έκανε αναφορά στην αυτοδιοικητική του πορεία στη Νομαρχία (2002-2010) σαν πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου τη διετία 2005- 2006 και σαν Αντινομάρχης τη διετία 2009 – 2010, στην συμμετοχή σαν Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τρικκαίων από το 2010 έως το 2014 στην αντιπολίτευση καθώς και στη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις διπλές εθνικές εκλογές του 2012 (Μαίος, Ιούνιος) και στο παρασκήνιο για τον αποκλεισμό και την μετέπειτα είσοδο στο ψηφοδέλτιο την επόμενη μέρα.

Αναφέρθηκε τέλος στο αρνητικό αντίκτυπο που είχε στον κόσμο και την κοινωνία των Τρικάλων η μη διεξαγωγή τοπικών εσωκομματικών εκλογών για τη ΝΟΔΕ αφού κάποιοι θέλησαν να παίξουν μικροκομματικό παιχνίδι για να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή