Νομαρχιακά Νέα

Αποκατάσταση και ανάδειξη θρησκευτικών και πολιτισμικών μνημείων

30 Sep 2018

Δύο εκκλησίες- μνημεία  και τρεις ιστορικές γέφυρες θα αποκατασταθούν και θα αναδειχθούν, με έργα που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Τα έργα είναι τα εξής:

  • Αποκατάσταση Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στους Ταξιάρχες με ημερομηνία δημοπράτησης για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου 9-10-2018
     
  • Αποκατάσταση και ανάδειξη του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στο Φλαμούλι Τρικάλων και του κτιρίου του εργοταξίου έργων αποξήρανσης της Θεσσαλικής Πεδιάδας έργο προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, για το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία δημοπράτησης για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου, ολοκλήρωσης και αδειοδοτήσεων και υλοποίησης του έργου.
     
  • Αποκατάσταση και ανάδειξη των λίθινων τοξωτών γεφυρών Σαρακίνας Δήμου Καλαμπάκας και Κεραμιδιού Δήμου Φαρκαδόνας και της Μεταλλικής γέφυρας του Πηνειού ποταμού στην θέση «Καραβόπορος» κατάντι της γέφυρας της Εθνικής οδού Τρικάλων –Πύλης, περιλαμβανόμενων στο έργο αποκατάστασης βλαβών αρδευτικών δικτύων και μνημείων, συνολικού προϋπολογισμού 8,2 εκ. ευρώ, έργο για το οποίο βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη η διαδικασία δημοπράτησης για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου, ολοκλήρωσης των αδειοδοτήσεων και υλοποίησης του έργου.
admins
Author: admins

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.