Αποκατάσταση της οδού Ξυλοπάροικου- Πιαλείας

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχώρησε σε εργασίες προσωρινής αποκατάστασης της βατότητας της οδού που συνδέει την Τοπική  Κοινότητα Ξυλοπάροικου με την Τοπική Κοινότητα Πιαλείας.

Μετά την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή τον περασμένο Φεβρουάριο η εν λόγω οδός είχε υποστεί καθίζηση με συνέπεια η διέλευση των οχημάτων να καταστεί αδύνατη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης έχοντας ιδία αντίληψη για την έκταση του προβλήματος  και επισκεπτόμενος το έργο δήλωσε:
«Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Πιαλείας και Ξυλοπάροικου, Νικόλαος Λεμονάς και Νικόλαος Τζερεμές αντίστοιχα, μετέφεραν το αίτημα των κατοίκων για την αποκατάσταση της βατότητας της οδού, μετά τις σοβαρές βλάβες που είχε υποστεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παρά την καθυστέρηση της αναμενόμενης από το Υπουργείο Υποδομών χρηματόδοτησης, με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού  προχωρήσαμε στην πραγματοποίηση των εργασιών, ώστε να επιτραπεί η διέλευση των οχημάτων και  να αποκατασταθεί η καθημερινότητα των κατοίκων και των επαγγελματιών αγροτών και κτηνοτρόφων  της περιοχής.

Στόχος μας παραμένει η όσο το δυνατόν άμεση  αντίδρασή στα προβλήματα που αντιμετωπίζει  ο πολίτης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων».Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή