Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποκλειστικές δηλώσεις του Λεωνίδα Καβάκου μετά τη συναυλία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε λίγο νωρίτερα η συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Λεωνίδα Καβάκου. 

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο trikalanews.gr , ο παγκόσμιας φήμης μουσικός δήλωσε πολύ χαρούμενος με την υποδοχή του κόσμου της επαρχίας, που γνωρίζει ότι δεν έχει τις ίδιες ευκαιρίες για τέτοιου επιπέδου εκδηλώσεις με εκείνες των κατοίκων Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Η πρωτοβουλία και η στήριξη των φορέων σε αυτό το εγχείρημα για την κάλυψη του κενού αυτού είναι πάρα πολύ θετική. Ακόμη, ο κ. Καβάκος δήλωσε πως του έχει κάνει εντύπωση ο αριθμός των νεαρών παιδιών που αποφασίζουν να ξεκινήσουν την ενασχόλησή τους με το βιολί, ενώ εύχεται να μπορεί ο ίδιος και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών να επισκέπτονται τακτικά την επαρχία, αφού η δίψα του επαρχιακού κοινού για συναυλίες είναι τεράστια.

Επίσης, αποκλειστικές δηλώσεις στο trikalanews.gr , έκανε και ο Νικόλαος Κοτζιάς, μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (βιολοντσέλο). Ο κ. Κοτζιάς δήλωσε εντυπωσιασμένος με την μέση ηλικία του κοινού των Τρικάλων, αφού ήταν το νεαρότερο μεταξύ των τριών πόλεων της μικρής αυτής περιοδείας. Επιπροσθέτως, ο τσελίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών τόνισε πως το κοινό ήταν ιδιαίτερα ζωντανό και ευαίσθητο, κρατώντας απόλυτη ησυχία κατά την διάρκεια της εκτέλεσης των κομματιών. Ο ταλαντούχος μουσικός δήλωσε ακόμη ότι λατρεύει την πόλη των Τρικάλων, ιδιαίτερα το γραφικό της ποτάμι, αλλά ένιωσε απογοητευμένος από την αίθουσα «Δημήτρης Καβράκος» του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων, καθώς ήταν η χειρότερη από τις τρεις στις οποίες εμφανίστηκε με την Κρατική Ορχήστρα αυτές τις ημέρες, λόγω της ακουστικής της.

Για το trikalanews.gr :
Λέλα Κατεχάκη & Στυλιανός Μαγκούτης

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή