Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποκριάτικο διήμερο αγώνων ΜΤΒ για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων

Στην Μάνδρα Αττικής πέρασαν τις αποκριές και την καθαρά Δευτέρα οι ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων. Συγκεκριμένα οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας που συνδιοργάνωσαν οι Κρόνος Νίκαιας και Π.Σ. Μάνδρας west coast εξελιχθήκαν σε ποδηλατική γιορτή με πολλές συμμετοχές αθλητών και πλήθος θεατών.

Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 7 αθλητές – αθλήτριες από την αγωνιστική ομάδα της ποδηλατικής ακαδημίας της πόλης μας. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος σε όλες τις κατηγορίες και οι ποδηλάτες μας αγωνίστηκαν με πάθος αποκομίζοντας εμπειρίες αλλά και πολύ καλές θέσεις σε κάθε κατηγορία.

Την πρώτη ημέρα η ποδηλατική γιορτή ξεκίνησε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με τον 1ο αγώνα του νέου MTB Cup Θριασίου με αγώνες XCC (Cross-country Short Track) σε διαδρομές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Στην κατηγορία παμπαίδων: ο Σιδέρης Παναγιώτης έκανε δυνατή εμφάνιση κατακτώντας την 5η θέση, ο Σιδέρης Αλέξανδρος με επίσης καλή εμφάνιση τερμάτισε 8ος. Μηχανικά προβλήματα και πτώσεις περιόρισαν τον Ντίνα Χρήστο στην 19η θέση, ενώ με τα ίδια προβλήματα ο Λούγγος Γιάννης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Στην Κατηγορία παίδων: ο Νικολός Αλέξανδρος τερμάτισε στην 12η θέση και ο Κουτσιβέτας Άρης στην 16η που δείχνουν ότι έχουν ανοδική πορεία στο άθλημα.

Στην κατηγορία κορασίδων: η Ντάκου Εύα με εκπληκτική εμφάνιση κέρδισε τον αγώνα και έδειξε ότι για φέτος θα είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες στην κατηγορία της.

Την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, στον αγώνα-θεσμό πια, το 8ο St. George Kiafas MTB Race συμμετείχαμε με τον Νικολό Αλέξανδρο στους παίδες, ο οποίος τερμάτισε στην 11η θέση και την Εύα Ντάκου, που έκανε την τρίτη σερί νίκη της από την αρχή της χρονιάς στην ορεινή ποδηλασία.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες από την διοίκηση της ομάδας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή