Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποκριάτικο ξεφάντωμα την Κυριακή στη Δημοτική Αγορά της Καρδίτσας

Από τις 4.00 το απόγευμα με τον αγαπημένο κλόουν των παιδιών ΚΙΚΟ, το Κέντρο Χορού και Λαογραφίας “Εν Χορώ”  και  τον Αιγύπτιο χορευτή Χάσσαν Μπόλπμπολ, ενώ εκδηλώσεις  θα κορυφωθούν με το κάψιμο του Καρνάβαλου στις 7.00 μμ 
 
Πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, πολύ μουσική, τραγούδια, χορό και φυσικά το κάψιμο του Καρνάβαλου περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που θα διοργανώσει την Κυριακή της Αποκριάς ο Δήμος Καρδίτσας.
 
Το ραντεβού με τους Καρδιτσιώτες δίνεται στις 4.00 μμ. στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, διαγωνισμούς “μαγικά” και παιχνίδια με τον αγαπημένο τους κλόουν ΚΙΚΟ.
 
Ο Χάσσαν Μπόλμπολ, κατά κόσμον Χάσσαν Σολιμάν Ιμπραήμ Σαγίντ, Αιγύπτιος χορευτής με πολλές διακρίσεις και περιοδείες σε περισσότερες από 20 χώρες θα παρουσιάσει τον εντυπωσιακό χορό Τανούρα (Αιγυπτιακό φολκλορικό χορό με στροβιλισμούς).
 
Το Κέντρο Χορού και Λαογραφίας “Εν Χορώ” θα πλαισιώσει χορευτικά τις  εκδηλώσεις με τα παιδικά και προπαιδικά τμήματα σε χορούς ζούμπα και οριεντάλ και τα εφηβικά σε ινδικούς χορούς bollywood. 
 
Επιστέγασμα της γιορτής θα είναι το κάψιμο του Καρνάβαλου στις 7.00 μμ στον εξωτερικό χώρο της αγοράς.
 
Κούλουμα στις Κοινότητες
 
Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου με την υποστήριξη του Δήμου διοργανώνονται κούλουμα στις Κοινότητες από τα Συμβούλια των Κοινοτήτων ή τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους:
Δημοτική Κοινότητα Καρδιτσομαγούλας
Τοπική Κοινότητα Παλαιοκκλησίου
Τοπική Κοινότητα Καλλιφωνίου
Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου 
Τοπική Κοινότητα Γεωργικού 
Τοπική Κοινότητα Ξινονερίου
Τοπική Κοινότητα Αμαράντου
Τοπική Κοινότητα Καταφυγίου 
Τοπική Κοινότητα Κρύας Βρύσης
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή