Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποκριές στο μουσικό στέκι Ανδρομέδα

Έφτασε η στιγμή το πάρτι της Αποκριάς να φανερωθεί! Όντως, το μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι των Τρικάλων, αυτό της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, ήρθε και φέτος και εκπλήσσει με το θέμα του,διότι φέτος αφήνει ελεύθερη τη φαντασία να επιλέξει ο κάθε συμμετέχων και η κάθε συμμετέχουσα, ανάμεσα από τόσες και τόσες φιγούρες και χαρακτήρες αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών!

Είστε η μαμά Μήτση; Η Βίβιαν Δελαπόρτα από το Κάτω Παρτάλι; Ο Παύλος από το 50-50; Ο Λάκης ο Γλυκούλης; Η Πένυ Κουτρουμπά από τα Μαύρα Μεσάνυχτα; Η Μαρία η Άσχημη; Η βλάχα πεθερά; Ο Γιάγκος Δράκος; Η Κορίνα από τα Εγκλήματα; Ο Αριστείδης από τα Εγκλήματα; Η ΝτένηΜαρκορά; Η Μαρούσκα;

Για να μην πιάσουμε τα δραματικά ή τις ξένες σειρές: Οι ρόλοι του Παπακαλιάτη, Αναστασία, Άγγιγμα Ψυχής, Ψίθυροι Καρδιάς, Lost, Prisonbreak, το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι και άλλα, πιο σύγχρονα…

Ο καθένας μπορεί να βρει τον ρόλο που του άρεσε, που του ταιριάζει, που θα ήθελε να «ερμηνεύσει» στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο πάρτι, για την καλύτερη και πιο επιτυχημένη ενδυμασία της Αποκριάς!

Ετοιμαστείτε, ξεσκονίσετε τα κιτάπια σας, βάλτε το ψαχτήρι στο Google, ξαναθυμηθείτε σειρές αγαπημένες – ελληνικές ή ξένες –, γελάστε ή συγκινηθείτε με ατάκες και… ελάτε!
Πότε; Το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2019, στον πάντα φιλόξενο χώρο της Ανδρομέδας, επί της Στρατηγού Σαράφη 12, από τι 21:30 και μετά….

Έναρξη 21:30
Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Κώστας Τουρνάς Σάββατο 9 Μαρτίου

Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του τήν ζωή μουσικός. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά “δικά μας” τραγούδια…από αυτά που “βρίσκουν” τήν καρδιά μας. Τα πρώτα βήματα του με τους POLL, μας ΄αφησαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί και παρουσιαστεί στην μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή. Από τα « ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ» και το " ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ", μέχρι το " ΚΛΕΒΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ" και το " ΤΟΥΡΝΑΣ '11”, ο καινοτόμος Τουρνάς, ήταν και είναι μόνιμα σε δράση. ΄Η πορεία του γνωστή σε όλους. Αδιάκοπη προσφορα, με μια πλούσια πορεία μέχρι σήμερα. Στίς εμφανίσεις του γίνεται αναδρομή στην σαραντάχρονη πορεία του, που διαρκεί περίπου 2.30 ώρες με την συνδρομή των αγαπημένων του συνεργατών,
ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΠΑΝEΛΗ (Κιθάρα – Τραγούδι),
ΚΩΣΤΑ ΒΗΧΟ (Μπάσσο),
ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΣΧΑΛΗ (Tύμπανα)
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΑΛΑΦΑΤΙΑΔΗ (Πιάνο/Πλήκτρα),
και τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΝΤΑ (Μίξη Ήχου).

Έναρξη 22:30
Είσοδος 12ευρώ
Πανκ/ροκ Carnivals Κυριακή 10 Μαρτίου Αποκριάτικη punk/rock( και όχι μόνο) χοροεσπερίδα με τους Στράφι(Λάρισα), Marionnetes (Τρίκαλα), The DrugAlleys (Τρίκαλα ), Τρόπος Εξόδου (Τρίκαλα)
Έναρξη 21:00
Είσοδος 3 ευρώ

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή