Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποκτούν στέγη οι Ακαδημίες του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα

Μετά από πολλά χρόνια και χωρίς «σπίτι» ο ερασιτέχνης ΑΟΤ, η ομάδα που αποτελεί τη μήτρα του Τρικαλινού ποδοσφαίρου, εισέρχεται σε νέα εποχή.

Ο Δήμος Τρικκαίων, έχοντας ήδη αποφασίσει να παραχωρήσει τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, ξεκίνησε τις εργασίες στις νέες εγκαταστάσεις της Σωτήρας. Σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Α. Αναστασίου, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα  κ. Παρδάλης και τα μέλη του Δ Σ, επισκέφθηκαν το χώρο που ο Δήμος ήδη διαμορφώνει σε «δεύτερο Αη Γιώργη». Ο χώρος είναι στη Σωτήρα (στο παλιό γήπεδο, δίπλα από το Δημοτικό Σχολείο) και ήδη έχει διαμορφωθεί ως προς το τμήμα της διαδρομής για τους πολίτες, σε μήκος 1 χλμ. Οι εργασίες που γίνονται με ίδιους πόρους του Δήμου, αφορούν στη διαμόρφωση των χώρων για τα γήπεδα.

Γήπεδα, τα οποία επιλύουν το χρόνιο πρόβλημα του Ερασιτέχνη  ΑΟΤ ο οποίος θα στεγάσει πλέον στον δικό του χώρο τις Ακαδημίες του.  Πλέον, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, η ομάδα των Τρικάλων αποκτά στέγη για ενίσχυση του ποδοσφαίρου στα Τρίκαλα.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή