Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απονομή Βραβείων σε μαθητές του 1ου Γυμνασίου που διακρίθηκαν

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων συγχαίρει τους μαθητές του σχολείου μας  που διακρίθηκαν κατά το σχ έτος 2020-21 στον 3ο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργίας ταινίας Μικρού Μήκους  «200 χρόνια από την επανάσταση του  1821»  της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Οι μαθητές Λάσκος Κωνσταντίνος και Χολέβας Κλεομένης δημιούργησαν μια ταινία μικρού μήκους  με θέμα «Πως γνώρισα τον π. Κωνσταντίνο Οικονόμου τον εξ Οικονόμων» με επιβλέπουσα καθηγήτρια  την κ. Πυρώτη Χρυσούλα.

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για να τιμήσει όσους ενεπλάκησαν στην δημιουργία της ταινίας απέστειλε στη βιβλιοθήκη του σχολείου δεκάτομο έργο για τα  πρόσωπα του αγώνα του 1821.  Στην επιβλέπουσα καθηγήτρια μια ιδιαίτερη έκδοση της Καινής Διαθήκης  και στους μαθητές δίπλωμα και τάμπλετ στον κάθε έναν. Η απονομή των βραβείων, έγινε στο 1ο Λύκειο όπου φοιτούν τώρα οι μαθητές.

Ευχόμαστε στους μαθητές που διακρίθηκαν να είναι πάντα υγιείς, δημιουργικοί και να αγωνίζονται για την επίτευξη των στόχων τους.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή