Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Τρίκαλα και σύλληψη δράστη

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων περίπτωση απόπειρας ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 36χρονου Πακιστανού χθες το βράδυ σε κτηνοτροφική μονάδα που εργαζόταν στην περιοχή των Τρικάλων.  
Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή της Καρδίτσας, από Αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας ένας από τους δράστες. 
Πρόκειται για 22χρονο Πακιστανό, κατηγορούμενο για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράβασης του Νόμου περί όπλων και της παράβασης του Νόμου περί Αλλοδαπών. 
Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός εκ των 2 ομοεθνών συνεργών του και συγκεκριμένα 30χρονου, οι οποίοι αναζητούνται για τα ίδια αδικήματα. 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, οι 3 δράστες μετέβησαν, κρατώντας ξύλινα κοντάρια, χθες το βράδυ σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή των Τρικάλων, όπου 2  από αυτούς και συγκεκριμένα ο 22χρονος με τον 30χρονο εισήλθαν σε κτίσμα που διέμενε ο 36χρονος. 
Στην συνέχεια, ο 22χρονος ακινητοποίησε τον 36χρονο, ενώ ο 30χρονος τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Ακολούθως, οι 3 δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.  
Ο 36χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης των Τρικάλων, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκε ο 22χρονος στην περιοχή της Καρδίτσας και συνελήφθη. Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής στην Ελλάδα.
Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 κινητά τηλέφωνα, ενώ κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο τέλεσης της αξιόποινης πράξης, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρησιμοποιηθέν μαχαίρι.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή