Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Πώς θα είναι η επόμενη μέρα με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία

   Ο Κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στα επεισόδια των Εξαρχείων τόνισε πως την επόμενη μέρα με τη ΝΔ να είναι κυβέρνηση δεν θα υπάρχει αυτή η αίσθηση ανασφάλειας που νιώθουν οι πολίτες «τελειώνοντας» ουσιαστικά τα φαινόμενα παραβατικότητας που τείνουν να γίνουν ο κανόνας.

   Επίσης, ανέφερε πως η ΝΔ προτίθεται να καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο αφού τα Πανεπιστήμια αποτελούν δημόσιοι χώροι και θα πρέπει να επιβάλλεται η τάξη από τις αστυνομικές αρχές και τη Δικαιοσύνη.

   Επιπλέον, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που δέχθηκε τη σύναψη  αυτής της ασύμφορης για τη χώρα συμφωνίας ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση έδωσε το «πάτημα» στον Ζάεφ να επικαλείται και να ευαγγελίζεται την ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας και μακεδονικής εθνότητας και μάλιστα, χωρίς να αναφέρει τον όρο Βόρεια Μακεδονία που συμφωνήθηκε.

   Επιπροσθέτως, εκτόξευσε τα πυρά του προς τον κ. Τσίπρα όσον αφορά τις προ των εκλογών παροχές και επισήμανε ότι ήταν ο ίδιος που έκοψε τις συντάξεις ενώ λέει πως απέφυγε την περικοπή τους.

   Υπογράμμισε μάλιστα, ότι η χώρα έχει πάει πολύ πίσω με τη διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα ενώ αναφέρθηκε και στο δικό του σχέδιο για τα χρέη σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

   Τέλος, τόνισε ότι για την επόμενη μέρα σχετικά με τις εκλογές πρέπει να γίνει από τους πολίτες σωστή επιλογή καθώς η ΝΔ θα είναι στο πλάι των πολλών κάνοντας φανερό το «άνοιγμα» σε ψηφοφόρους που δεν έχουν ξαναψηφίσει τη ΝΔ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή