Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πως να αποδράσουμε από το MATRIX»

Η αφύπνιση της Συνείδησης, η Πραγματική Επανάσταση

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 6,00 μ.μ. στη Ζωγράφου 2 (πίσω από το Πνευματικό Κέντρο)

Ζούμε σ ‘αυτόν τον τόσο εξωτερικό  κόσμο, με τρόπο που άλλοι έχουν επιλέξει για εμάς -κι αυτός ο τρόπος πολλές φορές μας δηλητηριάζει ψυχικά και σωματικά! 

Σήμερα, μέσα σε ένα γρήγορα μεταβαλλόμενο κόσμο, ενώ επιζητούμε μία σταθερότητα για να βιώσουμε με ασφάλεια το μέλλον, βρισκόμαστε σε ένα διαρκές …κυνηγητό με το χρόνο, που τον αισθανόμαστε να κυλάει ολοένα και πιο γρήγορα…

Έτσι κυριολεκτικά: «Θυσιάζουμε την υγεία μας για να βγάλουμε χρήματα και να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας… Μετά θυσιάζουμε αυτά τα χρήματα για να ανακτήσουμε την υγεία μας… κι είμαστε τόσο αγχωμένοι για το μέλλον, που δεν αντιλαμβανόμαστε  το παρόν… Το αποτέλεσμα είναι να μη ζούμε ούτε στο παρόν ούτε στο μέλλον… Ζούμε σα να μην πρόκειται να πεθάνουμε ποτέ και μετά πεθαίνουμε, χωρίς να έχουμε ζήσει…»

Μία βολική και ηττοπαθής περίπτωση είναι να δεχτούμε όλο αυτό ως αναγκαίο κακό. Μία άλλη, επειδή θέλουμε να είμαστε πραγματικά ελεύθεροι,  είναι να επαναστατήσουμε, αλλά τότε θα πρέπει να διακρίνουμε τον σωστό αντίπαλο!

Ο πόλεμος δεν μπορεί να είναι ενάντια  στον εξωτερικό κόσμο, τα συστήματά του και τα εγώ των άλλων, γιατί είναι μάταιος αφού όλα αυτά δεν αλλάζουν έτσι. Οπραγματικός πόλεμος,  είναι όντας μέσα σε αυτόν το εξωτερικό κόσμο, να αλλάξουμε τον δικό μας  εσωτερικό…

Είναι ένας πόλεμοςενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό! Ένας πόλεμος  για όσους ποθούν να αναγεννηθούν στη Νέα Εποχή του Υδροχόου, να αναπτύξουν τις εσωτερικές τους δυνάμεις, να ανοίξουν την καρδιά τους και να γίνουν ταπεινοί μαθητές!

Για τους πραγματικούς πολεμιστές, αυτούς που είναι έτοιμοι να κάνουν τη δική τους εσωτερική επανάσταση και υπέρβαση, αυτούς που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν (δηλ. να ελευθερωθούν από…) τις αρνητικές σκέψεις, τα κατώτερα συναισθήματα και τους καθημερινούς τους πόνους,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ…Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!
Οι Διαλέξεις Αυτογνωσίας θα συνεχίζονται κάθε Τρίτη στις 6.00 μ.μ. πάντα με ελεύθερη είσοδο. Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα fb: Γνώσις SamaelLakhsmi Τρίκαλα και στα τηλ. 6973981918 και 6938677770

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή