Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποτελέσματα rapid tests σε ΤΚ Ματαράγκας και οικισμό Ρομά Σοφάδων

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν  νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests):
-Στην Τ.Κ Ματαράγκας με πρωτοβουλία του Δήμου Σοφάδων και σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν 87 τεστ και όλα ήταν αρνητικά.

– Στον οικισμό των Ρομά, με πρωτοβουλία   του Δήμου Σοφάδων και σε συνεργασία με κλιμάκια του ΕΟΔΥ   εντοπίστηκαν 14 θετικά τεστ από το σύνολο των 131 rapid tests.

Στον οικισμό των Ρομά πραγματοποιήθηκαν επίσης 23 μοριακά τεστ τα αποτελέσματα των οποίων θα γνωστοποιηθούν στους ενδιαφερόμενους τις επόμενες ώρες.

Η διαδικασία των rapid test θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες στο Δήμο Σοφάδων και θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις.

Η κ. Καφάση

Αναφερόμενη στη διαδικασία των rapid tests η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Θώμη Καφάση – Δεδιλιάρη τόνισε:

«Οι δημότες θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα τους υγειονομικούς κανόνες και να παραμένουν πιστοί στις οδηγίες των ειδικών ώστε να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο χωρίς προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για την προστασία των πολιτών και θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους, ανταποκρινόμενος σε κάθε τους ανάγκη. Θελω να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία τους  αντιδημάρχους κκ Γιώργο Τσινόπουλο, Θεόδωρο Χασιαλή και Σπύρο Εκίζογλου καθώς και τον πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών κ. Αθ. Παππά. Οφείλουμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ  στον ΕΟΔΥ και το ικανό προσωπικό του για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια.»

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή