Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποτροπή εισαγωγής ηρωίνης στις Φυλακές Τρικάλων για 2η φορά σε μία εβδομάδα

Η παρατηρητικότητα σωφρονιστικού υπαλλήλου των Φυλακών Τρικάλων ανακάλυψε σε …παντελόνια ηρωίνη

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr 31χρονη Γεωργιανή, σύζυγος κρατουμένου επιχείρησε σήμερα το μεσημέρι, να περάσει στις Φυλακές Τρικάλων 42 γραμμάρια ηρωίνης επιμελώς κρυμμένα μέσα ρουχισμό που προοριζόταν για το σύζυγό της.

Κατά τον έλεγχο, ο υπεύθυνος σωφρονιστικός υπάλληλος εντόπισε, επιμελώς κρυμμένα σε 4 παντελόνια, ποσότητα ηρωίνης περίπου 42 γρμ. ηρωίνης.

Αμέσως, η 31χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στις Φυλακές, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε και ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Για την υπόθεση το υπουργείο Δικαιοσύνης, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «η δεύτερη επιτυχημένη αποτροπή εισαγωγής σημαντικής ποσότητας παράνομων ουσιών, μόλις σε μία εβδομάδα, καταδεικνύει αφενός τη συνεχή απειλή των φυλακών από τέτοιες εγκληματικές ενέργειες και αφετέρου τον υψηλό επαγγελματισμό των υπαλλήλων για να κρατήσουν τα καταστήματα κράτησης «καθαρά» από ναρκωτικά.

Παράλληλα, το υπουργείο Δικαιοσύνης εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον σωφρονιστικό υπάλληλο για την εγρήγορση και την ευσυνειδησία που επέδειξε στην άσκηση των καθηκόντων του».

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή