Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποζημίωση 500.000 δολαρίων για την αστυνομικό που απολύθηκε επειδή έκανε σεξ με… έξι συναδέλφους της!

Μπορεί να έχασε τη δουλειά της η Μέγκαν Χολ, αστυνομικός σε πόλη του Τενεσί των ΗΠΑ, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με έξι συναδέλφους της, αλλά δεν το έβαλε κάτω και απάντησε με μια αγωγή κατά των ανωτέρων της.

Μετά τον συμβιβασμό στον οποίο κατέληξε με τις αρχές, η Χολ αποζημιώθηκε με 500.000 δολάρια. Ο διακανονισμός περιλαμβάνει δικαστικά έξοδα, αμοιβές δικηγόρων και έξοδα που καταβλήθηκαν από την ασφάλεια της πόλης Λα Βερν. Υπέρ του διακανονισμού ψήφισε το διοικητικό συμβούλιο της πόλης με ψήφους 3-1.

Η 28χρονη απολύθηκε τον Ιανουάριο του 2023, αφότου αποκαλύφθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με έξι αστυνομικούς σε τμήμα προαστίου του Νάσβιλ, κάποιοι από τους οποίους απολύθηκαν, ενώ άλλοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Η νεοσύλλεκτη στο σώμα αστυνομικός κατέθεσε μετά την απόλυση μήνυση σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι οι προϊστάμενοί της την χειραγωγούσαν για να προσφέρει σεξουαλική ικανοποίηση (grooming).

Στην αγωγή, όπως αναφέρει η Daily Mail, κατονόμαζε μεταξύ άλλων τον αρχηγό του τμήματος Ντέιβις και τον αρχιφύλακα Πάουελ, ο οποίος είχε 15 χρόνια υπηρεσίας στο σώμα.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή