Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Προβλήματα δημιούργησε η απεργία της Εθνικής Τράπεζας

Αρκετά ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σήμερα στα Τρίκαλα από το γεγονός της απεργίας της Εθνικής Τράπεζας.

Και τα δυο καταστήματα της Εθνικής στην πόλη των Τρικάλων ήταν κλειστά, με αποτέλεσμα πολλοί Τρικαλινοί και όχι μόνο, να μην μπορέσουν να εξυπηρετηθούν ενόψει του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος.

Στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας, επί της κεντρικής πλατείας, δυο μόνο υπάλληλοι βρίσκονταν στις θέσεις τους, οι οποίοι και ενημέρωναν όποιον έμπαινε στο κατάστημα –  παρά τις ανακοινώσεις που υπήρχαν στην είσοδό του και ειδοποιούσαν για την απεργία – ότι ήταν αδύνατον να εξυπηρετηθούν, λόγω της απεργίας στην οποία λάμβαναν μέρος οι εργαζόμενοι.

Σε επικοινωνία που είχε το trikalanews.gr με το κατάστημα επί της οδού Ασκληπιού, ο υπάλληλος που απάντησε, ενημέρωσε ότι λειτουργούσε μόνο το ΑΤΜ (μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών). 

Οι υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας , προχώρησαν σε 24ωρη Πανελλαδική απεργία  σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου, αντιδρώντας στις προθέσεις της  Διοίκησης για αλλαγή του Κανονισμού Εργασίας.

Αίτημα της απεργίας είναι η υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή