Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Προεκλογική συνάντηση φίλων του Παναγιώτη Κοκκόρη στον Εύοσμο

Δεκάδες πολιτών τίμησαν χθες, Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, την προεκλογική συνάντηση που οργάνωσε με φίλους ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κοκκόρης.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση που έγινε στον Εύοσμο, ο Παναγιώτης Κοκκόρης ενημέρωσε τους φίλους και ψηφοφόρους του για το πρόγραμμα και τον αδιάκοπο αγώνα της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να επιστρέψει η ευημερία και η δημιουργικότητα σε όλους τους Έλληνες.

Ο κ. Κοκκόρης αναφέρθηκε επίσης στη συνεχή προσπάθειά του να βρίσκεται δίπλα σε κάθε συμπολίτη του κάθε φορά που εκείνος τον χρειάζεται, όπως αποδεδειγμένα έχει κάνει σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής και κοινωνικής του πορείας, μια δήλωση που χειροκροτήθηκε ως επιβεβαίωση από τους παρευρισκόμενους.

Ο Παναγιώτης Κοκκόρης, μετά το πέρας της εκδήλωσης, δήλωσε:

"Με μια μικρή συνάντηση φίλων και συμπολιτών ξεκινήσαμε σήμερα την επίσημη έναρξη του αγώνα για να επιστρέψει στην Ελλάδα μια κυβέρνηση αξιοπρέπειας και παραγωγικότητας, που θα φέρει ευημερία και σιγουριά σε όλους τους Έλληνες! Το πνεύμα ενότητας, συνεννόησης και ήρεμης αποφασιστικότητας που εκπέμπει ο πρόεδρός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν μαζί μας και χαρακτήρισε την εκδήλωσή μας. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και συμπολίτες που με τίμησαν με την παρουσία τους και θα επιδιώξω να βρεθώ με ακόμη περισσότερους τις ημέρες που ακολουθούν. Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εργαζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για κάθε Έλληνα!"

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή