Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Προετοιμάζεται ο ερχομός του Μαραβέγια στα Τρίκαλα

Από τα 7 τραγούδια που ακούσαμε να ερμηνεύονται, εξαιρετικά, από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής και την Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, «Δημήτρης Καβράκος», τα 6(!) ήταν συνθέσεις του συνθέτη,  τραγουδοποιού και ερμηνευτή, Κωστή Μαραβέγια!

Με άλλα, λόγια, το πρόγραμμα που με απόλυτη επιτυχία, παρουσίασε το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, στο 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο για την πρόληψη του καπνίσματος, που έγινε στα Τρίκαλα, παρουσία, υψηλών φιλοξενούμενων, ήταν κατά 99% αφιέρωμα στον Κωστή Μαραβέγια!

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης,  όπως γνωρίζουμε,  καθώς ο ίδιος ο Δήμαρχος Τρικκαίων  κ. Δημήτρης Παπαστεργίου,  μας το έχει πει σε συνέντευξή του, είναι, ο αγαπημένος του τραγουδοποιός.

Το trikalanews.gr  ψάχνοντας το θέμα,  πληροφορήθηκε από έγκυρες πηγές,  ότι ο Δήμος Τρικκαίων,  φλερτάρει καιρό με την ιδέα να καλέσει τον Κωστή Μαραβέγια να τραγουδήσει στα Τρίκαλα και το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων,  αυτό το γνωρίζει.  
Ο Δήμος, επίσης,  έχει κάνει συνομιλίες με τον καλλιτέχνη, αλλά και με το  Μουσικό Σχολείο Τρικάλων και για αυτό  τα μουσικά σύνολα του σχολείου,  προετοιμάζονται  να είναι έτοιμα,  σε κάθε ενδεχόμενο παρουσίας στην πόλη των Τρικάλων,  του πολύ αγαπητού και στη νεολαία, Έλληνα καλλιτέχνη.

Καλύτερους συνεργάτες,  πάντως, από το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, με υψηλό επίπεδο μουσικής κατάρτισης, ποιότητας και καλλιτεχνικού ήθους, δεν θα μπορούσε να βρει ο  Κωστής Μαραβέγιας στα Τρίκαλα!

Με το καλό, να ευοδωθούν οι προσδοκίες Δήμου και Μουσικού Σχολείου.

 Με το καλό, να  «κλείσει» η δουλειά και να δώσει ο Δήμος Τρικκαίων τα χέρια με έναν εμπορικό μεν, ποιοτικό δε, καλλιτέχνη, όπως ο Κωστής Μαραβέγιας!

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή