​Προετοιμάζεται ο ερχομός του Μαραβέγια στα Τρίκαλα

Από τα 7 τραγούδια που ακούσαμε να ερμηνεύονται, εξαιρετικά, από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής και την Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, «Δημήτρης Καβράκος», τα 6(!) ήταν συνθέσεις του συνθέτη,  τραγουδοποιού και ερμηνευτή, Κωστή Μαραβέγια!

Με άλλα, λόγια, το πρόγραμμα που με απόλυτη επιτυχία, παρουσίασε το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, στο 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο για την πρόληψη του καπνίσματος, που έγινε στα Τρίκαλα, παρουσία, υψηλών φιλοξενούμενων, ήταν κατά 99% αφιέρωμα στον Κωστή Μαραβέγια!

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης,  όπως γνωρίζουμε,  καθώς ο ίδιος ο Δήμαρχος Τρικκαίων  κ. Δημήτρης Παπαστεργίου,  μας το έχει πει σε συνέντευξή του, είναι, ο αγαπημένος του τραγουδοποιός.

Το trikalanews.gr  ψάχνοντας το θέμα,  πληροφορήθηκε από έγκυρες πηγές,  ότι ο Δήμος Τρικκαίων,  φλερτάρει καιρό με την ιδέα να καλέσει τον Κωστή Μαραβέγια να τραγουδήσει στα Τρίκαλα και το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων,  αυτό το γνωρίζει.  
Ο Δήμος, επίσης,  έχει κάνει συνομιλίες με τον καλλιτέχνη, αλλά και με το  Μουσικό Σχολείο Τρικάλων και για αυτό  τα μουσικά σύνολα του σχολείου,  προετοιμάζονται  να είναι έτοιμα,  σε κάθε ενδεχόμενο παρουσίας στην πόλη των Τρικάλων,  του πολύ αγαπητού και στη νεολαία, Έλληνα καλλιτέχνη.

Καλύτερους συνεργάτες,  πάντως, από το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, με υψηλό επίπεδο μουσικής κατάρτισης, ποιότητας και καλλιτεχνικού ήθους, δεν θα μπορούσε να βρει ο  Κωστής Μαραβέγιας στα Τρίκαλα!

Με το καλό, να ευοδωθούν οι προσδοκίες Δήμου και Μουσικού Σχολείου.

 Με το καλό, να  «κλείσει» η δουλειά και να δώσει ο Δήμος Τρικκαίων τα χέρια με έναν εμπορικό μεν, ποιοτικό δε, καλλιτέχνη, όπως ο Κωστής Μαραβέγιας!

Share:
ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ πρώην ΚΙΤΡΟΥΣ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ πρώην ΚΙΤΡΟΥΣ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ

Το Σάββατο 13 Ιουλίου τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Κίτρους …
«Συνέχεια Φεύγεις» Μια δυναμική μπαλάντα της Ιωάννας Καβρουλάκη που αγγίζει τις καρδιές μας

«Συνέχεια Φεύγεις» Μια δυναμική μπαλάντα της Ιωάννας Καβρουλάκη που αγγίζει τις καρδιές μας

Η Ιωάννα Καβρουλάκη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Συνέχεια Φεύγεις», μια καθηλωτική μπαλάντα που εντυπωσιάζει από το πρώτο …
Γιώργος Μπλετσάκης: «Άσε με μόνο μου» - Η επιτυχία του καλοκαιριού

Γιώργος Μπλετσάκης: «Άσε με μόνο μου» – Η επιτυχία του καλοκαιριού

Ο αγαπημένος και δημοφιλής τραγουδιστής, Γιώργος Μπλετσάκης, γνωστός για τη φωνή που μαγεύει και ταξιδεύει το κοινό, επιστρέφει δυναμικά …