​Πρόγραμμα «Επικοινωνία στην Οικογένεια» από Ομάδα Γονέων στον Δήμο Πύλης

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πύλης πρόκειται να υλοποιήσει Ομάδα Γονέων με θέμα «Επικοινωνία στην Οικογένεια». Η ομάδα γονέων αφορά γονείς που έχουν παιδιά στην προσχολική και σχολική ηλικία. Βασικός στόχος είναι η ενίσχυση και η ενθάρρυνση των γονέων στο δύσκολο και πολύπλοκο έργο τους λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες ζωής. Η ομάδα γονέων έχει στόχο να δυναμώσει το ρόλο κάθε γονέα ώστε να βοηθήσει το παιδί να ωριμάσει συναισθηματικά και να ανεξαρτητοποιηθεί.

Η ομάδα γονέων θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο με συχνότητα μία φορά το μήνα, θα έχει βιωματικό χαρακτήρα και η συμμετοχή των γονέων είναι δωρεάν.

 Στο πλαίσιο των συναντήσεων οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς με άλλους γονείς και να συζητήσουν θέματα που τους αφορούν:

– Εκπαίδευση στην Επικοινωνία
– Επίλυση συγκρούσεων και όρια
– Αδερφικές Σχέσεις
– Ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών

Θα ακολουθήσει νέο δελτίο τύπου για την ακριβή ημερομηνία έναρξης, την ώρα και το χώρο που θα πραγματοποιηθεί η ομάδα γονέων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πύλης, Δ/νση Ερμού 5 ή στο τηλ: 2434350303.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή