Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Πρόγραμμα Smart Farming από τους προσκόπους

Το πιλοτικό πρόγραμμα Smart Farming που χρησιμοποιεί την τεχνολογία στην υπηρεσία των καλλιεργειών, το πρόγραμμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων, φιλικών προς το περιβάλλον, οι ψηφιακές εφαρμογές στα αντλιοστάσια και το φωτισμό της πόλης, το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, όπως και το πάρκο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας κέντρισαν το ενδιαφέρον των 50 συμμετεχόντων, από όλη την Ελλάδα, στην  5η «Ανακάλυψη του Προσκόπου του Κόσμου».

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες ανακάλυψαν και τα οφέλη της Ανακύκλωσης. Γι’ αυτό το λόγο το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (Κ.Δ.Α.Υ.) Δυτικής Θεσσαλίας, στο Αρτεσιανό Καρδίτσας άνοιξε τις πόρτες του για επίσκεψη και ενημέρωση πάνω στις δραστηριότητές του.

Η συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και με το Δήμο Τρικκαίων, όπως και η φιλοξενία του Δημάρχου κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και των συνεργατών του, αποδείχθηκαν κομβικής σημασίας για να υλοποιηθούν τα παραπάνω.

Οι επόμενοι Πρόσκοποι του Κόσμου έκαναν ήδη το πρώτο βήμα με τη συμμετοχή τους στην 5η Ανακάλυψη Προσκόπου του Κόσμου. Η συνέχεια γράφεται από τους ίδιους. Ελπίζουμε, σύντομα, να τους δώσουμε τα συγχαρητήριά μας, όταν ολοκληρώσουν το πρόγραμμα και ονομαστούν Πρόσκοποι του Κόσμου!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή