Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Προηγείται η ΝΔ με 10.5 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

   Όλα δείχνουν πως θα αξιολογηθούν και θα κριθούν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης από τους πολίτες όσον αφορά τα καίρια ζητήματα της χώρας γεγονός που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη διαμόρφωση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος.

   Ειδικότερα, παρατηρείται προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 10,5 μονάδες στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή και 9,5 μονάδες στην πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή καταγράφει νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ.

   Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, πρώτο έρχεται το κόμμα της ΝΔ με ποσοστό 33,5%, έπειτα ακολουθεί το ΣΥΡΙΖΑ με 23%, η ΧΑ με 7,5%, το ΚΙΝΑΛ με 7% και το ΚΚΕ με 6%.

   Η Ένωση Κεντρώων 2% όπως και η Ελληνική Λύση 2% από 1,5% συγκεντρώνουν Ποτάμι και ΑΝΕΛ με τους αναποφάσιστους να φτάνουν το 12%.

   Στην ερώτηση σχετικά με το ποιος θεωρείται καταλληλότερος ως πρωθυπουργός το 34% απάντησε υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το 30% των αναποφάσιστων προέρχεται από όσους είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του 2015.

   Όπως φαίνεται στη δημοσκόπηση το 59% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι τα πράγματα πάνε σε λάθος κατεύθυνση.

   Αρκετά υψηλό φαίνεται το ποσοστό των απογοητευμένων από τη στάση της κυβέρνησης και της πολιτείας στη διαχείριση της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική, με ποσοστό 72%, ενώ για τη συμφωνία των Πρεσπών, το 60% των ερωτηθέντων απάντησε ότι την αξιολογεί αρνητικά.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή