Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Πρώτη θετική συνάντηση στο Δήμο Τρικκαίων για προεκλογικά ζητήματα

Σε κλίμα σύμπνοιας, η πρώτη συνάντηση εκπροσώπων των συνδυασμών των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων στο Δημαρχείο Τρικκαίων.
 
Μετά τη σχετική πρόσκληση του Δημάρχου κ. Παπαστεργίου, οι εκπρόσωποι πολλών εκ τν συνδυασμών που μετέχουν σε ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Απριλίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Εκεί, ο πρόεδρος του Σώματος κ. Μιχ. Λάππα, οι αντιδήμαρχοι κ.κΑλεστά και Παζαΐτης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Θωμάς Παπασίκας,  εξήγησαν αρχικώς τα σχετικά με τη νομοθεσία.

 Ακολούθησαν τοποθετήσεις και ερωτήματα εκπροσώπων των συνδυασμών σε σχέση, με τους δημόσιους χώρους, τα περίπτερα, την αφισοκόλληση, τις ομιλίες. Στη συνάντηση έγινε ένας πρώτος καταμερισμός χώρων και συζητήθηκαν αρκετά θέματα, ενώ έπεται δεύτερη συνάντηση για να οριστικοποιηθούν συγκεκριμένα ζητήματα. 

Μετείχαν εκπρόσωποι από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, Επανεκκίνηση, Μαζί για τα Τρίκαλα , Τρίκκης Πολιτεία, Συμμαχία υπέρ των πολιτών, Πρωτοβουλία, Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή