Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Πρώτη η Τζέλη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Επιβεβαιώνοντας όλα τα προγνωστικά η Ολυμπιονίκης Φανή Τζέλη κατέκτησε ξανα το Χρυσο μετάλλιο στους Πανελληνιους αγωνες που έγιναν στον Βόλο στις 1-2 Δεκεμβρίου στην Ολυμπιακη κατηγορία των εως 57 κιλών .  

Ήταν οι πρώτοι αγώνες της επί Ελληνικού εδάφους μετα το Ολυμπιακο Μετάλλιο και χωρίς να είναι σε φάση αθλητικής κορύφωσης κατέκτησε το Χρυσο μετάλλιο κερδίζοντας με σχετική ευκολία 4 αντιπαλους.

Για το προπονητικο τημ του ΣΟΑΤ το ερώτημα ήταν η διαχείριση του Ολυμπιακού βάρους καθώς επιφέρει πολλές φορές αγωνιστικο στρες. Όμως η Φανή απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι μια από τις αθλήτριες του Ελληνικού Ταεκβοντο που θα παίξει ρόλο στο Παγκόσμιο στερέωμα.

Επίσης αγωνίστηκαν χωρίς να καταφέρουν να κατακτήσουν μετάλλιο αλλά πραγματοποιωντας εξαιρετικές εμφανίσεις οι:

-Εύα Παϊταρίδου που κέρδισε την Χάλκινη πρωταθλητρια Ελλάδας στις Γυναίκες και στον 2ο αγώνα και πρόωρο τελικό με την Πρωταθλητρια Ελλάδος ήρθε στον κανονικό διάρκεια και στον χρυσό ποντο στάθηκε άτυχη και ηττήθηκε

-Αλεξανδρος Ζαφειροπουλος κέρδισε τον πρώτο αγώνα και ηττήθηκε στον 2ο από τον πρωταθλητη.

-Χρήστος Μπλέτσας στην επανεμφάνισή του μετά από πολύ καιρό κέρδισε στον 1ο αγώνα και δεν αγωνίστηκε στον 2ο λόγω τραυματισμού.

-Μιχαλης Σικοβέλας ηττήθηκε οριακά από τον πρωταθλητη από λάθη δικά του έχοντας όμως ελαφρυντικο το μικρότερο της ηλικίας μιας και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στους Νεους. Σταθερά όμως είναι σε βάθρο…

Ο ΣΟΑΤ για μια ακόμη φορά είναι σε βάθρο και μάλιστα στο ψηλότερο Πανελλήνιο πρωταθλήματος  αλλά και πιστοποιωντας το υψηλό επίπεδο των αθλητών του που  βρίσκονται πάντα ως ένα εκ των φαβορί.

Με τις συνεχομενες και σπουδαίες επιτυχίες των αθλητών μας σε πανελλήνιο αλλά και Διεθνή επίπεδο οι διακρίσεις φαίνονται ως κάτι απλό και φυσιολογικό, όμως κρύβεται μεθοδικη και σκληρη δουλειά γι αυτό συγκαταλεγεται ως ένας εκ των κορυφαίων Συλλόγων πανελληνίως.

Το ΔΣ του ΣΟΑΤ συγχαίρει θερμά αθλητές και προπονητές για τις μεγάλες επιτυχίες και επιδόσεις των αθλητών μας στο Ολυμπιακο άθλημα του Ταεκβοντο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή