Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Πρώτο τρίποντο ο ΑΟΤ

Το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα της φουτμπολ λιγκ σημείωσε ο Α Ο Τρίκαλα, κερδίζοντας με 2-0 στο στάδιο τον Α Ο Χανιά Κισσαμικό.
Μετά από έναν αγώνα δύσκολο απέναντι σε μια καλή ομάδα, είχε ρυθμό και ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Τα Τρίκαλα είχαν την ουσία και πήραν το αποτέλεσμα.

Στο 23΄τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι. Ο Συμελίδης ανατράπηκε από τον Ζιούλη. Στο 24΄το 1-0. Ευστόχησε στο πέναλτι ο Συμελίδης.

Στο 64΄το 2-0. Ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ, ο Πάνος κεφαλιά, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Συριόπουλος με πλασέ σκόραρε.

Στο 7΄ ακυρώθηκε γκολ ως οφσάϊντ σε κεφαλιά του Πάνου με τους Τρικαλινούς να διαμαρτύρονται ότι η φάση ήταν κανονική.
 
Α Ο Τρίκαλα (Ντόστανιτς): Ταΐρης, Γιουκαρής (75΄Ρούνεϊ), Γκόλιας, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Πάνος, Συμελίδης, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Ράντι (64΄λ.τρ. Μακρίδης).

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Παπαδόπουλος, Παπαχρήστος, Τόλι, Ζιούλης, Ζιούλης, Σισέ, Γκίνη, Σεληνιωτάκης, Σάλιακας, Αποστολόπουλος (75΄Αποστολόπουλος), Μαλονγκά, Αρναρελλης (75΄Βρεττός).

Δηλώσεις Ντόστανιτς 

" Αυτή τη στιγμή το μόνο που έπρεπε  να κάνουμε ήταν να κερδίσουμε. Έπρεπε να κερδίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, την χρειαζόμασταν αυτήν την νίκη, έχουμε καλή ομάδα και θέλαμε την νίκη με καλή εμφάνιση.Είναι αμαρτία από τον Θεό να δουλεύουμε τόσο σκληρά και να μην παίρνουμε τίποτα. Θεωρώ ότι πρέπει να πιστεύουν και οι παίκτες στις δυνάμεις τους αλλά και όσοι είναι γύρω από την ομάδα. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε αν θέλουμε να πάμε στην Σούπερ Λιγκ».

Όλοι οι παίκτες παίρνουν τις ευκαιρίες τους, υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Ο Τριανταφυλλάκος δε έπαιζε γιατί δεν έτοιμος, όσοι είναι έτοιμοι θα παίζουν».

Για  δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πρόσωπό του είπε  :. «Δεν είμαι μ….ας. Βλέπω τα γράφεται. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, η ομάδα είναι υπεράνω όλων και όχι ο Ντόστανιτς. Εμένα με ενδιαφέρει να τα δίνουν όλα οι παίκτες στο γήπεδο, όχι να κερδίζω χρόνο εγώ και όλοι γύρω να βοηθούν για να επιτευχθεί ο στόχος».
 
Δηλώσεις Πετράκη

«Γνωρίζαμε ότι τα Τρίκαλα έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο αλλά και εμείς θέλαμε κάτι καλό από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μας αδικεί το σκορ με την εικόνα του παιχνιδιού. Κάναμε δεκαπέντε τελικές που δεν μας έδωσαν κάποιο γκολ και δεχτήκαμε ένα γκολ από πέναλτι και από μία ακόμη φάση. Θα πρέπει να σηκώσουμε τα χέρια και να δουλέψουμε γιατί είναι κρίμα να μην μπορούμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Θα δουλέψουμε σκληρά και ευελπιστούμε ότι ο χρόνος θα μας δικαιώσει».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΝΠΣ Βόλος-Απόλλων Πόντου 2-0
Σπάρτη-Εργοτέλης 0-2
Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή 1-0
Α Ο Τρίκαλα – ΑΟΧ Κισσαμικός 2-0
Ηρακλής – Αιγινιακός 1-1
Αήττητος Σπάτων – ΑΟΚ Κέρκυρα 0-0
Πλατανιάς – Δόξα Δράμας 0-0
Ηρόδοτος – Καραϊσκάκης 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 7-0 9
2. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 6-1 9
3. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-1 7
4. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 5-3 7
5. ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 10-2 6
6. ΗΡΟΔΟΤΟΣ 3-1 6
7. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 3-3 4
8. ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ 1-2 4
9. ΗΡΑΚΛΗΣ 2-2 4
10. Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ 4-4 3
11. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 1-4 3
12. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 3-7 2
13. ΣΠΑΡΤΗ 1-4 1
14. ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 2-5 1
15. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1-3 1
16. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ 0-10 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Εργοτέλης – Α Ο Τρίκαλα (17/11,ΕΡΤ3)
ΑΟΧ Κισσαμικός – ΝΠΣ Βόλος(17/11)
Δόξα Δράμας – Ηρόδοτος(17/11)
Απόλλων Λάρισας – Σπάρτη(18/11)
Παναχαϊκή – Ηρακλής (18/11,ΕΡΤ3)
Αιγινιακός – Αήττητος Σπάτων(18/11)
Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς(18/11)
ΑΟΚ Κέρκυρα – Καραϊσκάκης(18/11)

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή