Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΠΣ Τρίκαλα: Επιτυχίες στο διεθνές τουρνουά πάλης της Βουλγαρίας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή στο διεθνές τουρνουά Ελληνορωμαϊκής πάλης Nikolai Giorgiev στην πόλη Πέρνικ της Βουλγαρίας.

Το τουρνουά αυτό γίνεται για δεύτερη χρονιά και συμμετείχαν 200 περίπου αθλητές από 4 χώρες, Βουλγαρία, Ελλάδα, Σερβία, και Ρουμανία.

Η πενταμελής αποστολή του ΑΠΣ Τρίκαλα εντάχτηκε σε μια ευρύτερη αποστολή από την Ελλάδα με 22 αθλητές οι οποίοι στο σύνολο τους απέσπασαν 2 χρυσά 2 αργυρά 3 χάλκινα και 3 πέμπτες θέσεις.

Απόλυτα ικανοποιημένοι δήλωσαν οι προπονητές κ. Κατσαρός Χρήστος και Χονδρονάσιος Χαρίλαος από την εμφάνιση των αθλητών.

Και πως να μην είναι…με 2 χρυσά 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο και μια 8η θέση  οι αθλητές του ΑΠΣ Τρίκαλα διέπρεψαν.

Ο λόγος για τους Δημόπουλο Δημήτρη χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 41κλ., Ντόντο Σωτήρη στην κατηγορία των 48 κλ., Δημόπουλο Ιωάννη στην κατηγορία των 62 κλ. και του Παπαβασιλείου Δημήτρη στην κατηγορία των 71 κλ..

Να σημειωθεί ότι σπουδαία προσπάθεια έκανε και ο πέμπτος αθλητής μας Παναγιώτης Τερτίκας στην κατηγορία των 57 κλ. ο οποίος κατέκτησε την 8η θέση και δυστυχώς δεν προχώρησε.

Η εμπειρία που αποκόμισαν οι αθλητές μας αλλά και η εμφάνιση τους στο σύνολο είναι πολύ σημαντική και εν τέλει το ζητούμενο από αυτού του είδους τους αγώνες. Ανεξάρτητα λοιπόν από τη στατιστική η οποία από μόνη της μαρτυρά την καλή εμφάνιση των αθλητών το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η γενιά των παλαιστών μας είναι πολλά υποσχόμενη.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους  και εύχονται συνέχεια στις επιτυχίες.

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα 
Νίκος Τσιακάρας

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή