Άρχισαν οι αιτήσεις για το εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ, με την προθεσμία να λήγει στις 2 Δεκεμβρίου 2019, στις 3 το μεσημέρι.

Οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβληθούν και μέσω ΚΕΠ, από την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου.

Δικαιούχοι του επιδόματος είναι εργαζόμενοι στα παρακάτω επαγγέλματα:

οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικοί μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών-ανυψωτικών-οδοποιητικών-γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες θεάτρου – κινηματογράφου, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες. χορευτές – μέλη των οικείων κλαδικών ή ομοιοεπαγγελματικών σωματείων, καθώς και των τεχνικών απασχολούμενών σε ζωντανές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις – μέλη των οικείων κλαδικών ή ομοιοεπαγγελματικών σωματείων.

Οι δικαιούχοι θα ζητούνται αυτεπάγγελτα από τον ΟΑΕΔ και θα αφορούν τις ημέρες ασφάλισης, το εισόδημα και, στην περίπτωση πολίτη τρίτης χώρας, την άδεια παραμονής στην χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή