Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αρχίζει να κουράζει το blame game στα Τρίκαλα

Άρθρο το Βασίλη Τσιούτσια με αφορμή όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας

Σε όλα τα μείζονα θέματα των Τρικάλων, το σκηνικό επαναλαμβάνεται μονότονα. Άσπονδοι φίλοι (γιατί δεν είναι πραγματικοί φίλοι…) της δημοτικής αρχής, μιλούν για τις παθογένειες του παρελθόντος και για το πως η αντιπολίτευση υπονομεύει τις προσπάθειές της να λυθούν χρόνιες παθογένειες.

Η αντιπολίτευση από την πλευρά της εκτιμά ότι η δημοτική αρχή επιχειρεί να φορτώσει τις ευθύνες στις παλαιότερες διοικήσεις του Δήμου και πως επί των ημερών της μείζονα θέματα, έχουν επιδεινωθεί με δική της ευθύνη και μόνο!

Επειδή κάποια προβλήματα ανάγονται πράγματι σε διαχρονικές παθογένειες (και ευθύνες) καλόν είναι να σταματήσουμε όλοι μας  στα Τρίκαλα, να προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα κοιτώντας προς τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Και επειδή οι λύσεις δεν είναι καθόλου εύκολες καλόν είναι όλοι μας να κάνουμε μια ειλικρινή προσπάθεια να ομονοήσουμε..

Το να αναζητούμε τους… «νεκροθάφτες» των Τρικάλων δεν οδηγεί πουθενά και κυρίως δεν έχει κανένα νόημα για την καθημερινότητα των πολιτών της πόλης μας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή