Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αρνητικά όλα τα rapid tests στους Σοφάδες και στα Ειδικά Σχολεία

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν  νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 1/4/2021 πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests):

-Στην Κεντρική πλατεία των Σοφάδων με πρωτοβουλία του Δήμου Σοφάδων και σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν 132 τεστ και όλα ήταν αρνητικά.

-Στα Ειδικά Σχολεία των Σοφάδων  πραγματοποιήθηκαν 52 τεστ και όλα ήταν αρνητικά.

Την Παρασκευή σε Αγιο Βησσάριο και Πασχαλίτσα
Την Παρασκευή 2/4/2021  από ώρα 09.00 έως 11.00 θα πραγματοποιηθούν  δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests) στην ΤΚ Αγίου Βησσαρίου.
Την Παρασκευή 2/4/2021  από ώρα 11.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθούν  δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests) στην Πασχαλίτσας.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους, αποστέλλοντας SMS με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση τους.

Η κ. Καφάση – Δεδιλιάρη

Σε δήλωσή της η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Θώμη Καφάση Δεδιλιάρη τόνισε:

«Σε καμία περίπτωση τα αποτελέσματα των rapid tests δεν θα πρέπει να αποτελέσουν αιτία εφησυχασμού καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση. Οι δημότες, ιδιαίτερα τώρα που επιχειρείται άνοιγμα δραστηριοτήτων από την πολιτεία, θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα τους υγειονομικούς κανόνες και να παραμένουν πιστοί στις οδηγίες των ειδικών ώστε να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο με τα λιγότερα προβλήματα.

Ο Δήμος Σοφάδων θα συνεχίσει να λαμβάνει κάθε μέτρο για την προστασία των πολιτών.
Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ και το προσωπικό του για την ομαλή διεξαγωγή των rapid tests καθώς για άλλη μια φορά η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια.»

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή