Καρδίτσα

Αρνητικά όλα τα rapid tests στους Σοφάδες και στα Ειδικά Σχολεία

1 Apr 2021

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν  νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 1/4/2021 πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests):

-Στην Κεντρική πλατεία των Σοφάδων με πρωτοβουλία του Δήμου Σοφάδων και σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν 132 τεστ και όλα ήταν αρνητικά.

-Στα Ειδικά Σχολεία των Σοφάδων  πραγματοποιήθηκαν 52 τεστ και όλα ήταν αρνητικά.

Την Παρασκευή σε Αγιο Βησσάριο και Πασχαλίτσα
Την Παρασκευή 2/4/2021  από ώρα 09.00 έως 11.00 θα πραγματοποιηθούν  δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests) στην ΤΚ Αγίου Βησσαρίου.
Την Παρασκευή 2/4/2021  από ώρα 11.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθούν  δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests) στην Πασχαλίτσας.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους, αποστέλλοντας SMS με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση τους.

Η κ. Καφάση – Δεδιλιάρη

Σε δήλωσή της η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Θώμη Καφάση Δεδιλιάρη τόνισε:

«Σε καμία περίπτωση τα αποτελέσματα των rapid tests δεν θα πρέπει να αποτελέσουν αιτία εφησυχασμού καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση. Οι δημότες, ιδιαίτερα τώρα που επιχειρείται άνοιγμα δραστηριοτήτων από την πολιτεία, θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα τους υγειονομικούς κανόνες και να παραμένουν πιστοί στις οδηγίες των ειδικών ώστε να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο με τα λιγότερα προβλήματα.

Ο Δήμος Σοφάδων θα συνεχίσει να λαμβάνει κάθε μέτρο για την προστασία των πολιτών.
Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ και το προσωπικό του για την ομαλή διεξαγωγή των rapid tests καθώς για άλλη μια φορά η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια.»

trikalanews
Author: trikalanews

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.