Αρνητικά τα Rapid tests που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Φαρκαδόνας

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας  Rapid tests αντιγόνου για ανίχνευση κωρονοϊού, για τους εργαζομένους των υπηρεσιών και αιρετούς εκπροσώπους της δημοτικής αρχής.
Σε σύνολο 59 τεστ που διενεργήθηκαν όλα είχαν αρνητικά αποτελέσματα.
Ο Δήμαρχος Σπυρίδων Αγναντής, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους ανθρώπους της κινητής μονάδας υγείας του ΕΟΔΥ Τρικάλων (KOMY) και την υπεύθυνη Δήμητρα Νάτσινα για την συνεργασία και την δειγματοληψία που πραγματοποίησαν , έτσι ώστε να υπάρχει μια εικόνα της υγειονομικής κατάστασης στον Δήμο στο θέμα του covid-19 και δήλωσε τα εξής:
“Με χαρά πληροφορήθηκα ότι το σύνολο των testς που πραγματοποιήθηκε αντιπροσωπευτικά από εργαζομένους όλων των υπηρεσιών αλλά και αιρετών ήταν αρνητικό, κάτι που σημαίνει ότι ο Δήμος μας είναι καθαρός. Όσοι προσήλθαν έδειξαν υπευθυνότητα απέναντι στον ιό. Μέχρι να ολοκληρωθεί και ο εμβολιασμός του πληθυσμού, οφείλουμε να προστατευθούμε και να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας που μας συστήνουν οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες δημόσιας υγείας”.


©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή