Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αρσένος: “Ο ΑΟΤ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν”

Ο καταρτισμός των ομίλων σκόρπισε απογοήτευση στους ανθρώπους των Τρικαλινών ομάδων της Γ’Εθνικής καθώς μόνο με γεωγραφικά κριτήρια δεν έγινε.
Μόνο και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι δεν θα είναι αντίπαλες οι ομάδες της Λάρισας, του Βόλου, της Πιερίας ή της Δυτικής Μακεδονίας αλλά αυτές της Ανατολικής Αττικής, της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και της Ζακύνθου καταλαβαίνει κανείς την σκοπιμότητα της ΕΠΟ.
Ο προπονητής των Τρικάλων Στέλιος Αρσένος με δήλωση του στο trikalanews σημείωσε σχετικά: “Το μόνο θετικό για όλες τις ομάδες του νομού είναι ότι ξεκινά το πρωτάθλημα. Τελειώνει αυτή η ψυχοφθόρα διαδικασία των καθημερινών προπονήσεων και των φιλικών αγώνων.
Ο όμιλος μας δυστυχώς έχει μεγάλες μετακινήσεις και μεγάλα ταξίδια. Είναι ένας όμιλος με ιστορικές και αρκετά δυνατές ομάδες με εμπειρία στην κατηγορία. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να περιμένουμε την έναρξη και την κλήρωση για να μάθουμε το πρόγραμμα.
Ο ΑΟΤ δεν έχει να φοβηθεί κανένα. Είμαστε έτοιμοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά και όλοι ανυπομονούμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Έχουμε δοκιμάσει σχήματα και παίκτες σε όλα τα φιλικά και πιστεύω ότι στον αγωνιστικό χώρο να αποτυπωθούν στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Ζητάμε στην τελική ευθεία που βρισκόμαστε τον κόσμο που αγαπάει πραγματικά τον ΑΟΤ να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης και του αγωνιστικού τμήματος για να επανέλθει η ομάδα εκεί που τις αξίζει”.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή