Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΤΖΑΝΗΣ: 40 ΧΡΟΝΙΑ παράδοσης και ποιότητας… και συνεχίζουν!

Με τη δεύτερη γενιά στο τιμόνι και πολύ αγάπη για τους πελάτες τους

Το Αρτοποιείο ΤΖΑΝΗΣ αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση με έτος ίδρυσης το 1983! Συμπληρώνοντας 40 χρόνια από το πρώτο τους άνοιγμα, στο τιμόνι βρίσκεται πλέον η δεύτερη γενιά αρτοποιών.

Το αρτοποιείο ξεκινά τη λειτουργία του στην Πύλη το 1983 από τον κύριο Νίκο Τζάνη, ενώ το 1985 μπαίνει στο φούρνο και η σύζυγός του, η κυρία Γιούλα. Ο κ. Νίκος, ένας άνθρωπος περήφανος που αγωνίστηκε για την επιτυχία της επιχείρησής του, μεγάλωσε και τα παιδιά του, τον Γιώργο και τη Θεοδοσία, με την ίδια αγάπη για τον φούρνο.

Αυτή είναι η ζωή τους, αυτή και η απόφασή τους! Να ασχοληθούν με τον φούρνο! Υπάρχει περίσσιο μεράκι, τεράστια σχέση αγάπης και δυνατοί οικογενειακοί δεσμοί, αγαθά ικανά να υπερκαλύπτουν κάθε δυσκολία που μπορεί να εμφανίζεται σε ένα τέτοιο επάγγελμα. Και έτσι, βγήκε η δεύτερη γενιά μπροστά! 

Καταφεύγοντας στο Αρτοποιείο ΤΖΑΝΗΣ, θα συναντήσεις χαμόγελα και θα αισθανθείς τη ζεστασιά του φιλικού περιβάλλοντος, με ανθρώπους πρόθυμους και πανέτοιμους να σε εξυπηρετήσουν, ώστε να επιλέξεις με σιγουριά και ασφάλεια τα προϊόντα που σου ταιριάζουν.

Από το 1983, το Αρτοποιείο ΤΖΑΝΗΣ παρέχει φρέσκα προϊόντα υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας τις ανάγκες της Πύλης και των γειτονικών χωριών. Μάλιστα, τροφοδοτεί σταθερά και σε καθημερινή βάση και τα χωριά Άγιο Βησσαρίωνα, Κοτρώνι, Ελάτη, Περτούλι, Νεραϊδοχώρι.

Ο κύριος Νίκος, με σαράντα χρόνια εμπειρίας ως φούρναρης, προσφέρει με περηφάνια ψωμί υψηλής ποιότητας. Με αφοσίωση στη δουλειά του, εξηγεί τη διαδικασία παρασκευής και τις δυσκολίες που συναντά. «Μια ολόκληρη εβδομάδα τρέχουμε από τις τρεις τα ξημερώματα. Έχουμε μόνο μια Κυριακή για τον εαυτό μας.

Καθημερινά εργαζόμαστε πολλές ώρες, χωρίς ανάσα, αλλά το κέφι για δουλειά ποτέ δεν μας λείπει!» αναφέρει χαρακτηριστικά. Καταλήγει συγκηνιμένος πως «Η μεγαλύτερη μας παρηγοριά και ευχαρίστηση είναι όταν ακούμε  τους ανθρώπους να λένε “ΜΠΡΑΒΟ”, και είναι ικανοποιημένοι από την ποιότητα του ψωμιού. Τότε ξεχναμε όλη την κούραση!»

Οι αρχές τους είναι ξεκάθαρες: ποιότητα, καλή τιμή, άριστη εξυπηρέτηση και καθαριότητα. Ανάρπαστες… λόγω εποχής, οι τρομερά αφράτες και πολύ αγαπημένες γεμιστές Βασιλόπιτες ΤΖΑΝΗΣ, τις οποίες μπορείτε και να παραγγείλετε στα δικά σας μέτρα και με το δικό σας γούστο.

Και φυσικά, εκτός από φρέσκο ψωμί, η οικογένεια Τζάνη παράγει καθημερινά νοστιμότατα κρουασάν, cupcakes, κουλούρια και βουτήματα, τσουρέκια, κριτσίνια, κείκ απλά και γεμιστά, μπισκότα, choco pops, τυροπιτοειδή και όλα τα εποχικά γλυκά, πάντα ολόφρεσκα και χωρίς συντηρητικά.

Και όπως λένε και οι ίδιοι: «Όλα τα πράγματα πρέπει να έχουν μεράκι. Πρέπει να υπάρχει αγάπη. Όταν κάτι το αντιμετωπίζεις ως αγγαρεία, ποτέ δε λειτουργεί και δεν επιτυγχάνει. Πάντα σκεφτόμαστε ποιο είναι το καλύτερο για τον πελάτη!…

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας αυτά τα 40 χρόνια προς το ΑρτοποιείοΤΖΑΝΗΣ…»

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή