Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ρύθμιση 100 δόσεων για οφειλές προς τον Δήμο Πύλης

Στη ρύθμιση του Ν. 44611/2019 υπάγεται το σύνολο των οφειλών που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως τις 16.07.2019 προς τους ΟΤΑ Α΄ βαθμού και νομικά πρόσωπα αυτών, συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών, σύμφωνα με το ν. 1337/1983.

Οι οφειλές μπορούν να καταβληθούν εφάπαξ ή έως και σε 100 μηνιαίες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους, που τις επιβαρύνουν.

Για την υπαγωγή στη ρύθμιση, θα πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επομένων μηνών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση.

Το ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των είκοσι ευρώ. Η καθυστέρηση καταβολής δόσης συνεπάγεται την επιβάρυνση αυτής ε μηνιαία προσαύξηση 5% επί του ποσού της δόσης.

Υπεύθυνος υπάλληλος του Τμήματος εσόδων ο κ. Μπλουγούρας Γεώργιος με τηλέφωνο επικοινωνίας 2434350133.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή