Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΣ Ασκληπιός: Ανοιχτή επιστολή για το beach Volley

Μετά την τελευταία ΚΥΑ η οποία επιτρέπει το άνοιγμα κάποιων τμημάτων του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού (μεταξύ των οποίων και το beach volley) προσπαθήσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο επανέναρξης των τμημάτων των αθλητριών της ομάδας μας.

Στις 23/3/2021 αποστείλαμε επίσημο έγγραφο (αρ. πρωτ: 98-22/3/2021) προς το Τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, ζητώντας την χρήση των δύο (2) γηπέδων beach volley που βρίσκονται στο Πάρκο του Αγίου Γεωργίου, με συγκεκριμένο χρονικό πρόγραμμα..

Η χρήση του συγκεκριμένου χώρου θα γίνει από εμάς σύμφωνα με όσα προβλέπονται στις ισχύουσες κάθε φορά ΚΥΑ. (Είσοδος στο γήπεδο δύο (2) αθλητών από κάθε πλευρά του γηπέδου συν ένας (1) προπονητής,
Υποχρεωτικά κάθε Δευτέρα εβδομαδιαία τεστ covid, συγκέντρωση των αποτελεσμάτων σε επίσημη κατάσταση, αποστολή αυτών στο αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας, κανείς δεν θα βρίσκεται στο γήπεδο χωρίς αρνητικό τεστ,).

Παρ όλα τα παραπάνω (μέχρι και σήμερα) η Αρμόδια Αντιδήμαρχος του Δήμου αρνείται να μας παραχωρήσει για χρήση τα γήπεδα επικαλούμενη κάθε φορά και διαφορετικούς λόγους.

Προαποφασιζόμενη κάθε φορά και διαφορετικούς λόγους και ερμηνεύοντας λάθος την ΚΥΑ και τα Υγειονομικά πρωτόκολλα, αρνείται πεισματικά να επιτρέψει την οργανωμένη άθληση των αθλητριών του Συλλόγου.

Όταν ο ένας μετά τον άλλο διάφοροι Σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει (Βόλος, Γιάννενα, Βόρεια Ελλάδα κτλ και με συγκεκριμένες μέρες και ώρες που χρησιμοποιούν τα γήπεδα) στα Τρίκαλα απαξιώνουμε το μοναδικό νόμιμο Σωματείο στο χώρο του Βόλει.

Την ίδια στιγμή στο διαδίκτυο αλλά και στο χώρο των γηπέδων εμφανίζονται αυτοαποκαλούμενες ομάδες beach volley με έδρα το Πάρκο Αγ. Γεωργίου ενημερώνοντας και για τις ώρες προπονήσεων που πραγματοποιούν. (Για το συγκεκριμένο έχει ενημερωθεί η Αρμόδια Αντιδήμαρχος από την Πέμπτη 1/4/2021.)

Όλο το προηγούμενο διάστημα κρατήσαμε μια μετριοπαθή στάση προτείνοντας στην Αρμόδια Αντιδήμαρχο τρόπους για την χρήση του γηπέδου.

Σήμερα μετά και την ανακοίνωση ενός προγράμματος χρήσης το οποίο δεν περιλαμβάνει την ομάδα μας, (με 75 λεπτά ώρα προπόνησης στα οποία περιλαμβάνεται και η υποχρέωση για συντήρηση του γηπέδου απ τους ίδιους τους αθλητές, παρά την εκφρασμένη άποψη κορυφαίου Στελέχους του Βόλει της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας ότι αυτό δεν είναι αρκετό) είμαστε αναγκασμένοι να ενημερώσουμε με αυτή την ανακοίνωση, τις αθλήτριες του Συλλόγου, τους γονείς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για ότι έχει προηγηθεί μέχρι σήμερα, περιμένοντας συγχρόνως απαντήσεις (που δεν δόθηκαν το προηγούμενο διάστημα) στα παρακάτω:

Ρωτάμε λοιπόν

1..Δικαιούται, το μοναδικό μέχρι σήμερα Νόμιμο Σωματείο volley στα Τρίκαλα, (βλεπε Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ) την χρήση των γηπέδων;

2.. Γιατί τέτοια αντιμετώπιση προς ένα Σύλλογο που τα προηγούμενα χρόνια είχε μεγάλες επιτυχίες, τόσο σε Περιφερειακό όσο και σε Πανελλαδικό Επίπεδο;

3..Υπάρχει έλεγχος χρήσης σήμερα των γηπέδων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις τελευταίες ΚΥΑ και τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα;

4.. Υπάρχουν καταστάσεις με αρνητικά τεστ covid όλων όσων εισέρχονται στο χώρο των γηπέδων τις τελευταίες μέρες;

5..Ποιός θα είναι αυτός που θα καθορίζει ποιος και ποια ώρα θα μπαίνει στο γήπεδο;

6.. Γιατί αρνείται η αρμόδια Αντιδήμαρχος να μας απαντήσει εγγράφως στο αίτημά μας;

7.. Συμβαίνει κάτι με τα συγκεκριμένα γήπεδα;

8.. Γιατί η Αρμόδια Αντιδήμαρχος, παρ όλη την αλληλογραφία που υπάρχει με την Ομοσπονδία του Βόλει (ΕΟΠΕ), δεν αποστέλλει τα στοιχεία που της έχουν ζητηθεί, έτσι ώστε να πιστοποιηθούν τα γήπεδα του beach Volley για να μπορούν να φιλοξενήσουν διοργανώσεις Πανελλαδικής Εμβέλειας με ότι αυτό σημαίνει για την Πόλη των Τρικάλων (αθλητικός τουρισμός, αύξηση επισκέψεων, δημοσιότητα κτλ)

Αυτά σαν αρχική ενημέρωση προς όλους. Γιατί τα ερωτήματα είναι πολλά, θα επανέλθουμε σύντομα

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή