Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – Νέα νίκη η νεανίδες

Μεγάλη νίκη μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επί ενός εξαιρετικού αντιπάλου πέτυχαν την Κυριακή 06/10/2019 οι νεανίδες του Ασκληπιού.

Σε έναν αγώνα διαφήμιση, για το πρωτάθλημα νεανίδων, ο Ασκληπιός κατάφερε και κέρδισε την ομάδα της Αργους Βόλου με 3-1 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες κυνήγησαν με πάθος τη νίκη.

Οι δυο ομάδες από την αρχή έδειξαν ότι θα γινόταν μια μεγάλη μάχη κιι οτι δεν θα ήταν ένα ξεκούραστο μεσημέρι.

Στο 1ο σετ οι παίκτριες του Ασκληπιού ξεκίνησαν δυνατά και πήραν ένα μικρό προβάδισμα 4-2,8-5 σε καμία περίπτωση όμως δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν διαφορά ασφαλείας. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο σχεδόν μέχρι το 23-23. Στο τέλος πιο ψύχραιμη η ομάδα του Ασκληπιού πήρε το σετ με 25-23.

Στο 2ο ο Ασκληπιός μπήκε πολύ δυνατά, πήρε πόντους από το σερβίς και πήρε εύκολα το σετ με 25-17.

Το 3ο ήταν μονόλογος για την Αργώ η οποία ανέβασε την απόδοση της , πίεσε στο σερβίς και ανάγκασε τον Ασκληπιό να υποπέσει σε πολλά λάθη και σε κακές επιλογές και πήρε, πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ, το σετ με 17-25.

Το 4ο σετ ήταν πλέον εντυπωσιακό και αμφίρροπο με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκόρ και να γίνεται πραγματική μάχη. Η Αργώ είχε το προβάδισμα , 1-4, 5-8, 12-15, 18-21 και έφτασε πολύ κοντά στην επικράτηση .Η αφύπνιση του Ασκληπιού ήρθε με 3 συνεχόμενους άσσους και η άγρια ομορφιά ξεκίνησε ….

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κάθε φάση έκοβε την ανάσα και σε κάθε σερβίς άλλαζαν και τα συναισθήματα 21-23, 24-23, 26-27, 28-27, 30-29 για να λήξη τελικά το σετ με 33-31 υπέρ των γηπεδούχων.Τελικό σκορ 3-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των αθλητριών και των φιλάθλων που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τον αγώνα και στο τέλος αντάμειψαν τις προσπάθειες όλων των κοριτσιών με το πιο ζεστό χειροκρότημα τους.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Γεροβάιος): Μπρουσιάκη, Κόκκαλη, Σούλκο, Γιόλα, Τζίκα, Σκέμπη, Ταρατόρα(λ), Κοκαλιάρη, Γιώτη(λ), Αδάμου, Γκιούρκη, Γεωργιου, Κοντοκώστα, Παπαγιάννη.

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ(Τιρτιράκης-Σταθόπουλος):Κασιούρα, Αποστολοπούλου, Τιρτιράκη, Κασιούρα Χ., Χαντζή, Φιλιππίδη, Αμυγδαλοπούλου, Καμινάρη, Πασχαλίδου, Παιλα, Χειμάρα(λ), Φιλιππίδη Μ (λ).

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή