Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Σ. Θεοδωράκης: Αυτόνομο το ΠΟΤΑΜΙ στις επόμενες εκλογές

   Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε πως στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις θα είναι δυναμική η παρουσία του ‘’Ποταμιού’’ ως αυτόνομη δύναμη επισημαίνοντας πως όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, το ‘’Ποτάμι’’ στηρίζει την πατρίδα αλλά όχι και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενώ υπήρξε και η εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει εκλογική αναμέτρηση στα πλαίσια της συμφωνίας Ελλάδας-Σκοπίων.

   Για… ‘’σφιχταγκάλιασμα’’ έκανε λόγο ο Σ. Θεοδωράκης του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο που θα τους οδηγήσει στο να είναι στην εξουσία τουλάχιστον μέχρι την περίοδο των ευρωεκλογών.

   Επιπλέον, υπογράμμισε πως τα μυστικά κονδύλια για τα οποία γίνεται λόγος, παρέχονται χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός έλεγχος ενώ ανάφερε πως δεν συμβάλλουν στην διεκπεραίωση εθνικών στόχων αλλά πολιτικών καριέρων υπονοώντας πως μερικοί καρπώνονται τα κονδύλια αυτά με ιδιοτελή τρόπο.

   Τέλος, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «Το Υπουργείο Εξωτερικών είναι από τα μόνα υπουργεία που έχει την έγκριση τελικά της Βουλής για το πού έχει δαπανήσει, αλλά σε όλα τα άλλα υπουργεία όπως είναι το Υπουργείο Άμυνας, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, τα κονδύλια φεύγουν ανεξέλεγκτα».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή